Jānis Iesalnieks kļuvis par satiksmes ministra padomnieku juridiskajos jautājumos

Jānis Iesalnieks

Bijušais Saeimas deputāts Jānis Iesalnieks (NA) uzsācis darbu satiksmes ministra Jāņa Vitenberga (NA) padomnieka amatā un sniegs padomus juridiskajos jautājumos, liecina Iesalnieka ieraksts Twitter.

2018. gadā notikušajās 13. Saeimas vēlēšanās J. Iesalnieks netika ievēlēts Saeimā, taču 2019. gada sākumā ieguva 13. Saeimas deputāta mandātu, aizstājot partijas biedri Daci Melbārdi, kura to nolika pēc stāšanās kultūras ministres amatā (vēlāk D. Melbārdi ievēlēja Eiropas Parlamentā un J. Iesalnieks ieguva pastāvīgu deputāta mandātu). Kandidēja 14. Saeimas vēlēšanās 2022. gadā, taču arī šoreiz neieguva pietiekošu vēlētāju atbalstu, lai kļūtu par Saeimas deputātu.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Raznorjadka
Raznorjadka

Labs sākums partijas biroja pārvietošanai amatos ministērijā, tomer izskatās , ka ņems tikai vežus , jo mūrniece politsieviešu iesaukumu izsludinājusi saai sektai šūniņai un tur maksāšot labāk. sievietēm ir tiesības

pareizais
pareizais

Jurists, kā no mana peņ kosmonauts!

Lembis
Lembis

Labais! Ventiš uz priekš!

Rosijskije Žeļežniji dorogi
Rosijskije Žeļežniji dorogi

Vai Jānis gadījumā tagad nestrādās vienā mājā ar savu tēti? Jauki