Iekšlietu ministre: Ķuzis bieži ir pārāk labsirdīgs

Linda Mūrniece

Disciplinārlieta pret Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes priekšnieku Intu Ķuzi joprojām ir aktuāla, jo tieši Rīgas reģionā ir vislielākās problēmas ar disciplīnas ievērošanu, bet pats pārvaldes šefs reizēm ir pārāk labsirdīgs, intervijā laikrakstam “Rīgas Apriņķa Avīze” norādījusi iekšlietu ministre Linda Mūrniece (V).

“Ķuža atbildība par reģionu ir vistiešākā. Viņš ir pārāk labsirdīgs un uzticas bez pamatojuma padotajiem. Tas viņu bieži iegāž,” paudusi ministre.

Viņa norāda, ka “tie ir gan publiski izskanējušie skaļie gadījumi, gan “Alfa”, gan daudzi citi, kas šobrīd tiek pārbaudīti”.

Pēc “policistu laupīšanas” Jēkabpilī Mūrniece Rīgas reģiona policijas priekšnieku atstādināja no amata, taču vēlāk ļāva turpināt darbu, uzdodot pastiprināt dienesta disciplīnu Rīgas reģiona policijā un reformēt specvienību “Alfa”.

Traģiskajā notikumā 25.janvārī Jēkabpilī četri “policisti laupītāji”, bēgot pēc uzbrukuma spēļu zālei, nošāva vienu un ievainoja vēl divus savus kolēģus. Arī vairāki uzbrucēji tika sašauti. Visus četrus laupītājus aizturēja un pašlaik viņi atrodas apcietinājumā.

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar