Slēptā kamera. Artusa Kaimiņa un Ata Zakatistova krāšņās sarunas par naudu un politiku.

Kā mēdz teikt, komentāri šeit ir lieki. Skatieties video un secinājumus par godaprātu, morāli un citām, dažiem deputātiem acīmredzot nebūtiskām lietām, izdariet paši.

Lasiet video komentārus arī mūsu Facebook  lapā!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


28
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Georgs
Georgs

Jebkuras Latvijas partijas galda sarunu piemērs. Nekas neparasts.

KĀRLIS
KĀRLIS

Tauta nerdzat ka viņus kāds nodeva? Kas ir tie pa cilvēkiem? Tas būtu jānoslaidro!!!!! Pašās saruās nav nekā nosodāma. Viņi cīnās par izdzīvošanu, viss maksā nauda un nav nevienam miljonārs rados kas par visu maksātu.

Jēkabs
Jēkabs

Bezkaunīgs āksts. Diemžēl tautai patīk, pirms saprot,ka ievēlējusi blēdi jeb plānprātiņu…

Pērkons
Pērkons

ES man es man es man… Tipiska NARCISA runa

ona
ona

godigi sakot man nav ko teikt par dzirdeto.

Andrejs
Andrejs

Tieši pirms vēlēšanām… kāds brīnums. Vienalga jābalso par Artusu un Ati, vai kādu citu KPV kandidātu!!!

Antiņš
Antiņš

Protams, vienalga ko runā – jāvēlē.

Meklē video
Meklē video

Kāds varbūt zin kur to slēptās kameras video var redzēt “nesagraizītu”? Pieļauju, ka no tā fragmenti arī ir tik pat ļoti izrauti no konteksta kā no intervijas ar Domburu

Jānis Batoniņš
Jānis Batoniņš

Interesanti, kādā gan kontekstā politiķis var teikt, ka viņš (Atis) saņem naudu skaidrā, lai varētu turpināt strādāt partijā, un tas ir normāli? Tas pats attiecas arī uz Artusu – papildus Saeimas algai ~1700, pēc paša vārdiem nāk 1000 klāt katru mēnesi. Īstenībā pat “savējiem” viņš melo, lai neizskatītos tik briesmīgi. Caur Suņu būdu skaitītā Meroni stipendija vismaz 5000 eiro/mēnesī un Spirits & Wine atbalsts tiek izpumpēts caur MUN uzņēmumiem, kuru fiktīvi darbinieki atdod skaidrā naudu Artusam.

Aldorado
Aldorado

Redzams kurš Kaimiņu tur pavadā.

Padomājiet !
Padomājiet !

It kā “pajoliņu ” partija, bet ka’di centieni norakt !!! Laikam jau kādam NU ĻOTI uz varžacīm kāpj virsū.

Dēmons
Dēmons

Zakatistovam kāds (Tamužs) maksā vairāk tikai tādēļ, ka viņš ir partijas valdes priekšsēdētājs. Juridiskā kvalifikācija mazliet neskaidra – tā ir korupcija vai tirgošanās ar ietekmi, bet ir skaidrs, ka tas ir likuma pārkāpums. Protams, skaidrā maksājot, visticamāk nekādi nodokļi nav samaksāti. Tātad arī izvairīšanās no nodokļu maksāšanas. Un tas ir tikai sākums – nauda tiek saņemta skaidrā, lai uzturētu partijas darbību, netiek deklarēta, jo tiek saņemta it kā par konsultācijām – rupjš pārkāpums. Atmazgāšanas panti jau parādās, bet tas ir līdz 7 gadi. Zakatistova vietā es nopietni apdomātu savu tālāko rīcību.

jūlis
jūlis

bet kāpēc man par privātu ar privātu darbību būtu jāmaksā kāds vēl nodoklis, kas aizies melnā caurumā kādam parazītam ??
Varbūt pats esi no tiem parazītiem ??

hmmm to jūlis
hmmm to jūlis

Jūli, nodokļu nemaksāšana ir parazītisms uz sabiedrības rēķina. Pa asfaltētu ceļu brauc? Brauc. A, nodokli no ienākuma nemaksā, tātad nepiedalies ar savu artavu ceļa segume nodrošināšanā. Tas ir parazītisms.

hmmm
hmmm

Palasot ļaužu komentārus, sniedzu diplomēta jurista vērtējumu: 1. Zakatovskis nevar pat gribot paņemt kukuli. Viņš nav valsts amatpersona. 2. Tirgošanās ar ietekmi. Teorētiski var, bet prakstiski ir jārealizējas ļoti konkrētiem kritērijiem. Slavenākā ietekmes tirgošanās, bija Jūrmalgeitā, kur Hlevicki notiesāja. Bet atšķirībā no Zakatovska Hlevickim šī ietekme bija. Visa KPV ļaužu “ietekme” beidzas ar Kaimiņu. Hlevickis bija kapitāldaļu turētājs un varēja iecelt Ančānu valdā vienpersoniski, pieņemt par padomnieku darbā utt.). Par ietekmes tirgošanun nav jāuzskata arī politiskās partijas biedru sapulcēs un domu apmainās spriestais – mēs par tādu un tādu nodokļu reformu, ja balsosis savādāk, slēdzam ārā no partijas. Tā nav… lasīt vēl »

cony
cony

Šim ierakstam ir nulles juridiskā nozīme. Tikai procesuāli pareizi nostiprinātu personu sarunu ierakstu/filmēšanu var uzskatīt par pierādījumu tiesā. Un ne velti likums to prasa. Tikai tad, kad ir saņemtas atļaujas noklausīties un ierakstīt personu sarunas, ir vispār skaidrs kādā sakarā tapa ieraksta. Pretējā gadījumā Kaimiņš var paklānīties, paziņot ka tas bij viņa topošās lugas teātra uzveduma mēģinājums un pieprasīt turpmāk bez autoratlīdzības samaksas šo “lugu” ne-reproducēt, pretējā gadījumā pats sūdzēs tiesā par copy right.
Ko pēc būtības būtu jādomā Kaimiņa partijas faniem par saviem elkiem ir cits jautājums.

Kaija
Kaija

Johaidī, tas video tak ir zagts?!! Kā var publicēt zagtas mantas un kāpēc? Pie tam tur nekā diskreditējoša nav, gluži otrādi, vīrieši un sieviete runā par darbu.

EsNoPSSRS
EsNoPSSRS

2:50 “nekādu personīgu labumu” (audio) ir aizstāts ar nekādu personīgu uzbrukumu (tekstā?)

uldis22
uldis22

3:50

Batoniņš
Batoniņš

Artuss Saeimā pret deputātiem izturas tāpat kā radis izturēties pret citiem cilvēkiem. Personīgi uzbrukumi no Artusa puses pat kvēlākajiem viņa pielūdzējiem kā Baroniņš un Skrubis ir ikdiena. Un to var arī dzirdēt un lasīt video – Atis saka, lai Artuss izbeidz tos personīgos uzbrukumus nevietā.

Klasiķis eMBē
Klasiķis eMBē

Pārfrāzējot neseno klasiķa eMBē teikto “nu kā var komunicēt piekakātas klavieres?”, šajā gadījumā tas skanētu – kā no video bez kakām visiem spēkiem izspiest skandālu?

Kaspars
Kaspars

Vecs video. Montāžas triki, ha, ha. Bet kopumā jauks gabaliņš, kur redzam, ka Partija cīnās par finanšu piesaisti, kas ir labi. Redzam, ka iegulda PAT savu privāto naudu partijas attīstībā, kas ir lieliski. Ir normālas ambīcijas, kam ir jābūt. Super reklāma. Tagad pilnīgi noteikti balsošu par KPV.LV

Zane
Zane

Izskatās pēc vismaz pāris KL pantu pārkāpuma. KNAB būtu jāpārbauda, bet vispār te dažiem cietums spīd, ja stingri. Zakatistovam – tirgošanās ar ietekmi skaidri redzama, tāpat partiju finansēšanas normu pārkāpums. Jaunajam KNAB vadītājam laba iespēja parādīt, cik viņš nopietni ņemams.

Vilis
Vilis

Zane, lasiet likumus.lv. Tirošanās ar ietekmi?…kur? Partiju finansējumam ir jābūt un cerams KPLV tāds mazliet ir. Un KNAB atbild par korupciju. Kuras šeit nav vispār, gluži otrādi, Atis un Artuss iegulda no sevis, telpu īrē. ups..

Vilnis
Vilnis

Nevis iegulda no sevis, bet kreiso naudu no Tamuža. Plus artuss vēl patur štuku.

Kaija
Kaija

Lūdzu!

Daddy
Daddy

Par Kaimiņu nekā jauna – mēs jau zinājām, ka nav adekvāts, bet par Zakatistovu pārsteigums. Interesanti, ko visādas lindas liepiņas par šo domā – visticamāk tikai to, kurš ierakstīja, jo pašas tādas pašas.

Sargs
Sargs

Zakatistova karjera ir beigusies.