Ždanoka no studijas Eiropas Parlamentā Baltkrievijas TV raidījumā izplata Krievijas propagandu

Tatjana Ždanoka

Latvijas ievēlētā Eiropas Parlamenta deputāte Tatjana Ždanoka (LKS) Baltkrievijas televīzijas speciālizlaidumā no EP Briseles studijas izplatījusi Kremļa propagandu, vēsta TV3 Ziņas.

Ēterā speciālizlaidums no Eiropas Savienības (ES) sirds – Briseles. Ar šādiem vārdiem sākās Baltkrievijas valsts televīzijas “STV” raidījums no EP studijas Briselē, kurā piedalījās Tatjana Ždanoka un divi viņas domubiedri – eiroparlamentārieši no Vācijas un Francijas.

Raidījumā ar tendenciozu temata nosaukumu “Kā Eiropa Ukrainas dēļ kļuva par ASV upuri?” dalībnieki pauda viedokli, kas saskan ar Kremļa propagandu.

Ždanoka apgalvoja, ka Eiropā ir sācies pilsoņu karš un sabiedrība ir sašķelta, it īpaši Latvijā. 

“Protams, sabiedrība ir sašķelta. Varam teikt, ka Eiropas kontinentā šobrīd notiek pilsoņu karš. Tā ir realitāte, lai gan varbūt atsevišķi cilvēki, valdības un pat līderi to neatzīst.

Manuprāt, joprojām nav beidzies Otrais pasaules karš. Un tagad mēs redzam vēlmi atriebties, jo īpaši manā valstī un Austrumeiropas valstīs. Tās ir valstis, kas Otrā pasaules kara laikā cieši sadarbojās ar nacistiem. Šīs valstis grib atriebties par savu zaudējumu.

Dažas rietumvalstis un daži rietumvalstu līderi vēl to neapzinās, jo viņi nesaprot, kas notiek. Viņi runā par Ukrainas teritoriālo nedalāmību, bet kā ar Padomju Savienības teritoriālo nedalāmību, ko paredzēja Helsinku līgums?”, teica Ždanoka.

Sižetu skatieties ŠEIT.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


21
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Moisejs Urickis
Moisejs Urickis

Tā vecene iskatās kā īsts rietumniecisks budzis. Iespundēt !

omg
omg

būs izpaudusi savu naidu pret ES un apliecinājusi uzticību psrs ideāliem pēc pilnas programmas. Nez kāpēc tikai par ES nodokļu maksātāju naudiņu. Lijāla mums tā 5. kolonna.

Pērkams ir un paliek pērkams
Pērkams ir un paliek pērkams

Tai jau nu ir tik labi samaksāts, ka viņa citādi nevar! Un lai nestāsta , ka ir idejiskā!

Kaža
Kaža

Visa bijušo komunistu-kolaborantu komanda ES ir vienots organisms un nav ko laist muļķi un dezinformāciju.Nav bijušo komunistu,čekistu,kolaborantu.

klimata ministrs Brīnums (Čudars)
klimata ministrs Brīnums (Čudars)

Es esmu bijušais gejs

Ušakovs
Ušakovs

Varam tikties?

Latviešu nācija
Latviešu nācija

Taņa ir pelnījusi Levita medaļu

T. s. visu tautu krievu tauta
T. s. visu tautu krievu tauta

Taņka ir pelnījusi Vaņku! Būtu citas intereses!

Gaišais no EU
Gaišais no EU

Zīle Ždanokai tekstu rakstīja.

Šmēlerte
Šmēlerte

Kāda zīle? Es to rakstīju

Ha Ha
Ha Ha

Propaganda ir tad, kad alternatīvs viedoklis ir aizliekts (Krievijas TV Latvijā aizliekta), tad jau Latvijā ir atļauta tikai pederastu, sātanistu propaganda ar nacisma piešprioci, ka mēs par tiem krieviem labāki, krievi pie mums visā sliktajā vainīgi, vajag viņus deportēt uz rodinu.

takš
takš

aizliegta. Aizliec zaru.

točna
točna

aizliekt, aizliegts. Tev, “gudriniekam”, kāds no tā labums? Tik un tā rakstīto nesaproti.

Key
Key

Tas ir diezgan smieklīgi, kad vienīgo patieso viedokli pauž kāds, kas pat nav spējīgs to puslīdz pareizi uzrakstīt… Idiotiem netraucē, bet pārējiem diezgan skaidri parāda šāda “viedokļa” patieso vērtību.

Dziesmu un geju svētku aģentūra
Dziesmu un geju svētku aģentūra

Cerams, ka ždanokai muti neaizvērs. Viņa tur dara kaunu kalnietei, amerikam (Sociālistu un demokrātu progresīvā alianse!!), ījabam, ušakovam, vaiderei un zīlem. Un tas ir ļoti labi. Lai viņi un mēs jūtamies neērti. Varbūt tur un mēs paši sapratīsim, ka ar nabadzīgāko Eiropas valsti un šās valsts pilsoņiem un ārvalstniekiem, kas vada valsti, kaut kas nav kārtībā. Slava tūdaliņiem! Tāgadiņiem slava!

levitkucins
levitkucins

Vai tad tā ir kremļa propoganda? Normāla latvijiešu domāšana (Pēteris Kļava gan teica, ka domā Latvānijā tikai kādi 10 %)

linda abu meri
linda abu meri

Kremļa propogandai – NĒ! Sorosa propogandai – JĀ!

tik tiešām
tik tiešām

Tas individs ir slims un neārstējās !!!

vēlētājs
vēlētājs

Ždanok ir Latvijas kauna traips. Cerams, nākamajās vēlēšanās nepiedalīsies.

Bijušais zemessargs
Bijušais zemessargs

Mūsu sūdainie likumi, kas atļauj ar kremļa naudas apmaksātiem valsts nodevējiem, būt ievēlētiem Eiropas parlamentā. Tā nav demokrātija, bet “Djermokrātija”, ko izmanto Valsts nodevēji.

Buļba
Buļba

Par to kā nadziņi sakopti un spīgulīšu gredzentiņš. Pavisam labi savos gados izskatās un tas jau galvenais.
Sievietēm ir tiesības izpausties. Īsta feminisma stute- un tika taču TV ekrānā. Laime pilnībā., zvaigznīšu brīdis!