Vai bijušajam Konservatīvo frakcijas Saeimas deputātam Znotiņam būs jāsēž cietumā?

Sitieni ar elkoni, rokām kājām, bet pēc skandāla piedāvāta iespaidīga sāpju nauda. Šādi par pagājušā gadā notikušo skandalozo kaimiņu konfliktu tiesā liecināja cietušais, kurš apgalvo, ka viņam uzbrucis bijušais Saeimas deputāts Reinis Znotiņš. Kautiņa video parādījās internetā radot milzu ažiotāžu, pēc kā Znotiņš izstājās no “Konservatīvo” partijas, vēsta TV3 Ziņas.

Pērnā gada vasarā Reinis Znotiņš “Twitter” ierakstīja, ka krievu izcelsmes kaimiņi sākuši viņu žņaugt kāpņutelpā. Bijušais deputāts pauda sašutumu, ka atbraukušie policisti apgalvojuši, ka vainīgs ir viņš, jo izprovocējis krievus. Vēlāk interneta sociālajos tīklos parādījās video, kurā redzams un dzirdams, ka Znotiņš konfliktā ar kaimiņiem bijis agresīvs un rupji lamājies, kā arī lielījies ar savu bijušo amatu.

Pēc notikušā Znotiņa kaimiņš vērsās policijā, un tagad konfliktu skata tiesa. Bijušais tautas kalps šodien par notikušo nevēlējās runāt, lai gan pērn pēc skandalozā video nākšanas atklātībā viņš publiski atvainojās par to “Twitter” un izstājās arī no “Konservatīvajiem”.

Tiesā ieradās arī eksdeputāta kaimiņš, ar kuru Znotiņš konfliktēja, kā arī viņa atbalstītāji.

Pēc cietušā teiktā, Znotiņš sācis konfliktēt, jo viņam nav paticis, ka kāpņutelpā sastaptie kaimiņi savā starpā runājuši krieviski.

“No sākuma viņš nometa savu jaku, nolika telefonu, lai būtu ērtāk to darīt. Sieva redzēja, kas notiek, izskrēja pie kaimiņiem palīgā. Sita ar elkoni, rokām, cik varēju, tik izvairījos. (..) Kad sāka sist ar kājām, paklupa tādēļ, un nogāzāmies uz trepēm,” stāsta Znotiņa kaimiņš.

Cietušais, stāstot par notikušo, bija manāmi satraucies.

Pēc cietušā teiktā, lielākos pārdzīvojumus viņam radīja internetā izteiktie draudi viņa ģimenei, mudinājumi sameklēt viņus un izrēķināties. Tie internetā pavīdēja pēc Znotiņa ieraksta, bet, kad atklātībā nāca Znotiņam neglaimojošais video, daudzi viņa aizstāvji savus ierakstus steigā izdzēsa.

“Ko tik negribēja ar mums izdarīt! Pilnīgi bija bailes par savu ģimeni, bail meitu izlaist ārā, kā viņa kāpņutelpā izies. Sievu uz darbu nevarēja palaist,” saka cietušais.

Znotiņš pēc konflikta cietušajam piedāvājis 2000 eiro sāpju naudu, lai viņš “aizbrauc ar ģimeni atpūsties”, bet kaimiņš atteicies, pēc tam sekojis 10 000 eiro piedāvājums, kuru cietušais arī noraidījis.

Jāpiemin, ka Znotiņš pēc skandāla no politikas pazudis un tagad aktīvi darbojas ar kriptovalūtu popularizēšanu, vadot Latvijas Blokķēdes attīstības asociāciju. Bargākais sods, kāds draud pēc viņam inkriminētā likuma panta, ir gads cietumā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
begemotu frizieris
begemotu frizieris

Varas gaiteņos selecionētie JKP frīki zaudējuši realitātes sajūtu, kas nu atgriežas mazliet sāpīgi. Brāļi banāni, gan tikai pārgudri muld, netverot realitātes aprises.

dončips
dončips

Skaidrs, ka būs. Viņš tak eks-deputāts

Liktens vērotājs
Liktens vērotājs

Varbūt kļūdījāmies ar JKP atšifrējumu. Iespējams, ka jauno komunistu vietā ir jātulko jaunā kriminālā partija.