Staķis un Ķirsis publiski viens otram atgādina sastrādātos grēkudarbus

Bijušie kolēģi Rīgas domē Vilnis Ķirsis (JV) un šobrīd Eiroparlamentā ievēlētais bijušais Rīgas mērs, vēlāk vienkārši pašvaldības domes deputāts Mārtiņš Staķis (P) beidzot metuši mieru mājieniem caur puķēm, norādot viens uz otra nedarbiem tiešā tekstā platformā “X”.

Bijušo kolēģu attiecības arī laikā, kad abi darbojās Rīgas pašvaldībā, nebija tās pašas mīļākās, taču tagad, šķiet, ir pavisam saasinājušās.

Staķa ierakstu “X” izraisīja ziņa, ka par kukuļa piedāvāšanu KNAB rosina apsūdzēt bijušo Rīgas domes ĀMD vadītāju Jāni Vaivodu.

“Šis ierēdnis [Vilnim] Ķirsim un [Olafam] Pulkam bija tik svarīgs, ka viņi balsojumos bija gatavi vienoties pat ar Saskaņu, lai tikai paturētu viņu amatā, ” raksta Staķis. “Un ne jau tāpēc, ka Vaivods labi strādātu un satiksmes jomā Rīgā viss būtu kārtībā. Par īstajiem iemesliem Rīgas mēram Ķirsim vajadzēs atbildēt jau nākamgad – pirms Rīgas domes vēlēšanām,” norāda bijušais Rīgas mērs.

Savukārt šī brīža mērs Ķirsis nepaliek atbildi parādā, veltot arī Staķim neglaimojošus vārdus: “Kāds gan, Mārtiņ, glumeklis Tu tomēr esi, ” vārdus kabatā nemeklē Ķirsis. ” Azartspēles RD aizstāvēji, Zalpēteri līdz pēdējam sargāji, savus draugus/kora biedrus amatos kārtoji, ar LKS klusiņām sadarbojies, JV pat teicies stāties un progresīvos aiz muguras aprunāji, bet tagad uz viņu naivajiem pleciem iesoļo EP. Ardievas!” raksta Ķirsis.

“Pat nezinu, ko lai te vēl piebilst… cik nu es saprotu, tad abi runā baltu patiesību,” secina rakstnieks un politikas procesu vērotājs Jurģis Liepnieks.

Acīmredzot, jāpiekrīt vien būs. Taču jāteic, ka šāda publiska vārdu apmaiņa nedaudz atgādina bērnudārza laikus, kad bieži mēdzām viens otru izmēdīt, uz izdzirdēto “tu tāds un šitāds”, atbildot “pats tu tāds un šitāds”.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Vils
Vils

Cerams ka Rīgai kādreiz atkal būs mērs kas visas sačakarētās ielas atgriezīs agrākajā stāvoklī, izmēzīs visu jauno ieviesto stulbumu vēstures mēslainē.

Jampidl, jampidl, vau, vau, vau.
Jampidl, jampidl, vau, vau, vau.

Jaunai vienotībai jāsāk savus biedrus nopietni audzināt. Sevišķi šai eksekūcijai ir jāpakļauj Ķirsis, Pulks un viņiem līdzīgie, ks vīzdegunīgi un lielmanīgi bez pieredzes sagribēja rūpēties par satiksmi par ko pašiem bija vājš priekšstats. Tālāk par staķīšiem un satiksmes mierināšanu līdz nogalināšanai viņu fantāzija nevilka.

One shot too much
One shot too much

Tā jau ir, laikam ne latvieši, ne krievi, ne čigāni nevelk. Tad nu jāsameklē tāds vācu – angļu jauktenis kā Ārmitsteds. Tas nu pats par sevi butu sīkums, bet jāiestājas tad Krievijas impērijā arī, vai ne? ;-)

Nja
Nja

Vienīgais īstenais Rīgas galva ir bijis Georgs Armitsteds, tad Rīga uzplauka.

Jefiņš
Jefiņš

Ķirsim ir smagāks grēku saraksts, jo visu laiku atbildējis par ielu stāvokli, satiksmes organizāciju, kas ilgstoši atrodas nožēlojamā stāvoklī un sen visiem saredzamas nejēdzības tiek visādi aizbildinātas nevis labotas.