Solvitas Āboltiņas ūjināšanu organizējusi “pensionāre krievu valodā”?

Solvitas Āboltiņas ūjināšana

Solvitas Āboltiņas, partijas “Vienotība” līderes, Latvijas Televīzijas ziņu raidījumā “Panorāma” sniegtā intervija, kurā politiķe skaidro savu neglīto rīcību, iespējams, atklāj līdz šim sabiedrībai nezināmu apstākli: līderes ūjināšanu, mēdoties ar pensionāriem, izrādās, “labi saorganizēja, acīmredzot, kāda (..) pensionāre krievu valodā” (skatīt pievienotā video 1:23 minūti).

Solvita Āboltiņa intervijā atzina, ka apzinoties nodarīto kaitējumu partijai – ar savu ūjināšanu pensionāru piketa laikā vēl vairāk pazeminājusi jau līdz tam lejupslīdošos “Vienotības” reitingus un izraisījusi vēl lielāku savstarpējo rīvēšanos strīdu un kašķu pilnajā partijā.

Viņa pensionārus neesot mēdījusi “ļaunu nodomu” vadīta, skaidroja Solvita Āboltiņa, norādot, ka neesot pamata smieties par cilvēkiem, kas protesta akcijā prasa sev lielākus iztikas līdzekļus. Āboltiņa atvainojās visiem, kurus viņas ūjināšana aizskārusi.

Vai Āboltiņa saūjinās “Vienotības”galu?

“Latvijas faktu” veiktā aptauja liecina, ka pirmās trīs vietas partiju reitingā attiecīgi ieņem “Saskaņa” (21,7%), ZZS (13,6%) un “VL-TB/LNNK” (10%). Un tikai pēc tam seko “Vienotība” (8,0%).

“Saskaņas” reitings jūlijā bija 19,9%, bet jūnijā – 21,4%. Savukārt “Vienotības” reitings jūlijā bija 7,9%, bet jūnijā – 8,7.

 

Avots: LTV, LETA

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
ZĪDA
ZĪDA

Juri,ieskaties kundzei sejā un varbūt arī tur neviļus ieraudzīsi pārstāvi….

latviete,kura ir par taisnību
latviete,kura ir par taisnību

šī dāma pašlaik uzmet vainu uz krievu LABA ,ieklausaties,viņa aģitē patreiz konfliktu pret krievvalodīgajiem….viņas mērķis domājams, ir šo incidentu izvērst sev par labu-nosodot krievu pensionāri,kura piketēja….nevajag aizmirst-arī latvietes piketēja……
…sevi cienošs cilvēks kurš PĀRSTĀV TAUTU ,NEDRĪKSTĒJA ŠDI IZTURĒTIES…..PUNKTS.

Juris
Juris

Liekiet Solvitu Āboltiņu mierā.Vienīgā partija kas kaut cik dara Latvijas iedzīvotājiem labu.Domājiet labāk būtu bijis ja pie varas tiktu žīdu partija saskaņa.Nacionāļi(viltus nacionāii)jau grb atdot Latviju izraēlai ar Levitu priekšgalā.Kas rīko tagad to lielo ūjināšanu ????? Kam vienota Latvija nepatīk ????? Domājiet ko ievēliet lai nākošreiz Jums pašiem kopā ar pensionāriem nav jāuina.

Kimi
Kimi

Lūdzu skaidrojumu šim Jūsu “kaut cik dara Latvijas iedzīvotājiem labu”. Vai tā ir iedzīvotāju izstumšana no savas valsts, lai viņi meklē iztikšanu citur Eiropā?

haralds
haralds

kas ir “pensionāre krievu valodā”? latviski suns rej “vau vau”, krieviski gavkā “gaf, gaf”, gailis latviski dzied “kikeregū”, krieviski kurarekukaet “kurareku”, bet kad parādījās Solvita Āboltiņa, jautājums nestāvēja, vai viņu izsvilpot vai apriet latviski, krieviski vai angliski, gaiss sabiezāja kā pārsātināts sāls šķīdums un tajā uz kristalizēšnos stāvēja tikai jautājums ar kādām artikulētām vai neartikulētām skaņām paust nepatiku pret nepatīkamo organismu Solvitu Āboltiņu!