Rīgas mēra amata kandidāts Staķis nolicis Saeimas deputāta mandātu

“Attīstībai/Par!” (AP) un “Progresīvo” kopīgā saraksta Rīgas mēra amata kandidāts Mārtiņš Staķis (AP) nolicis Saeimas deputāta mandātu.

Staķis ar iesniegumu vērsies Saeimas Prezidijā, informējot par savu lēmumu.

Staķis deputāta amatu atstās tajā brīdī, kad viņa vietā mandāts būs apstiprināts nākamajam 13. Saeimas vēlēšanās startējušajam kandidātam, kuram atbilstoši iedzīvotāju sniegtajam atbalstam tas pienākas.

Saskaņā ar vēlēšanu rezultātiem kā nākamajai deputātes amats pienākas Kristai Baumanei, kura ziņās par sevi kā 13. Saeimas deputāta amata kandidāti bija norādījusi SIA “Frozen Grapes” valdes locekles amatu. Baumane apstiprinājusi, ka piekrīt ieņemt Saeimas deputātes amatu.

Staķis norādīja, ka ar sīkāku izklāstu par savu tālāko darbību nāks klajā vēlāk.

Līdz tam laikam politiķis arī atturas komentēt jautājumu, vai saglabās Aizsardzības ministrijas parlamentārā sekretāra amatu.

Politiķis jau iepriekš bija solījis nolikt parlamentārieša mandātu, plānojot veltīt savu laiku galvaspilsētas domes vēlēšanām un ievēlēšanas gadījumā darbam tajā.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar