Par Labklājības ministrijas parlamentāro sekretāri kļuvusi Evita Zālīte-Grosa

Par Labklājības ministrijas (LM) parlamentāro sekretāri kļuvusi Saeimas deputāte Evita Zālīte-Grosa (JKP), liecina LM mājaslapā publicētā informācija.

Zālīte-Grosa iepriekš vērsās Saeimas Prezidijā ar iesniegumu, ka atsakās no Saeimas deputāta atalgojuma. Līdz ar to viņa varēs saņemt parlamentārās sekretāres amata atalgojumu.

Zālīte-Grosa darbojas Saeimas Sociālo un darba lietu komisijā, Saeimas Pilsonības, migrācijas un sabiedrības saliedētības komisijā, vairākās komisiju apakškomisijās un arī veic Deputātu grupas onkoloģijas pacientu atbalstam vadītājas pienākumus.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Gardīnes
Gardīnes

vaigi gana apaļi un spēj piedziedāt visiem ausis- gana laba jkp aktīviste— visa dzīve kā ziepju opera pseidopolitikas kārtējā cēlienā