Mičerevskis atbrīvots no Pūces padomnieka amata uzreiz pēc paziņojuma par partijas pamešanu

Māris Mičerevskis

Nākamajā dienā pēc paziņojuma par izstāšanos no partijas “Latvijas Attīstībai”, Rīgas domes deputāts Māris Mičerevskis ir zaudējis vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Jura Pūces (AP) padomnieka amatu.

Lai gan Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) mājaslapā joprojām ir atrodams, ka Mičerevskis ir ministra padomnieks nozares komunikācijas jautājumos, viņš pats sociālajos tīklos publicējis informāciju, ka ir saņēmis no ministrijas gala aprēķinu.

“Tikko saņēmu naudiņu no VARAM ar pamatojumu – galīgais aprēķins. Un man likās, ka es tur esmu, jo labi runas rakstu, nevis tāpēc, ka esmu partijas “Latvijas Attīstībai” biedrs,” “Twitter” raksta Mičerevskis.

Kā apstiprinājusi Pūces padomniece komunikācijas un sabiedrisko attiecību jautājumos Agnese Vārpiņa, Mičerevskis ir atbrīvots no amata.

Uz jautājumu par atbrīvošanas iemesliem, viņa norādīja: “Ministru kabineta loceklis var uzteikt līgumu ar konsultatīvo amatpersonu vai darbinieku jebkurā laikā, nenorādot uzteikuma iemeslus”.

Kā norāda Mičerevskis, viņam pašlaik neesot nekādu plānu attiecībā uz politisko darbību. Viņš esot saņēmis vairāku politisko spēku pārstāvju apsveikumus par lēmumu izstāties no LA un aicinājumus iestāties citās partijās, taču šos piedāvājumus viņš šobrīd nopietni nevērtējot.

Mičerevskis ir pārliecināts, ka tuvākajā laikā neiestāsies nevienā citā partijā.

Viņam tuvākajā laikā ir paredzēta tikšanās ar partijas “Attīstībai/Par”, “Progresīvie” frakcijas vadītāju Mārtiņu Kossoviču, lai pārrunātu turpmāko darbošanos frakcijā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt arī šajā publikācijā minēto tautas kalpu izglītību, parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, “partiju tūrismu” un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook ,Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar