Liepnieks: Latvijas politikā ir sasniegts jauns augstprātības rekords!

Uzminiet, kurš politiķis šonedēļ ir ieguvis (ne)godpilno augstprātības čempiona titulu? Atbildi gūsiet Jurģa Liepnieka stāstītajā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


11
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
pareizais
pareizais

Hunta ir galīgi pazaudējusi kaunu! Mas gada ienākums sastāda 2700, bet deputātu ienākums ir astronomisks- pat mēnesī saņem vairāk par mani . Jājautā par ko un ar kādām tiesībām? laikam par to ka c3nas aug un tauta tiek mērdēta badā!

G. Akmeņkalns
G. Akmeņkalns

Ne augstprātības, bet gan patvaļas rekords!

Musics
Musics

Dziesmu svētku biļešu kārtējā vaimanāšanā Liepnieks nomainījis Lapsu.

Zews
Zews

Ministriem un deputātiem daudz privilēģiju, citādi neviens negribētu tur iet.

josifs sraļins
josifs sraļins

Daudzus uzbudina Dziesmu un geju svētki

Stienis
Stienis

Vai tu spēj kādreiz uztvert galveno? :)))

rīgas pils
rīgas pils

Levita flīģeli neviens nepārspēs

Eriks
Eriks

Entschuldigung Liepnieka kungs! Sabiedriskais sektors 30 gadus dēļ algas 9.00 ierodas darbā un viss. Ne jau strādāt ierodas, strādāt ir grūti. Lai strādātu vajag prēmiju, piemaksas, biļetes, kompensācijas utt. Visu neatkarības laiku valsts parvalde ir bijusi t.s. itāļu streiks, nevis mērķtiecīgas darbības.

Eriks
Eriks

…pie tam pie šprices tagad ir paaudze, ko audzināja ar tekstu:”Ja nemācīsies, būs jāstrādā!”

vecā vīzda freiberga
vecā vīzda freiberga

Ū ja. Mani augstprātībā Galerte nepārspļaus. Es pie brīvìbas pieminekļa uz latviešiem mēdìjos un grozīju ar pirkstu pie savas pieres. Jauni cilvēki laikam to nezina

Gatava
Gatava

Kāds rekords? Tā taču ikdiena un kā tik muti paver vaļā tā plūst.. Mājiens te nepārprotams – ministriem un deputātiem policija nekādīgi kaut ko aizrādīt – tie taču budžetā paredz tiem algas. Kur taf vēl citi pakalpojumi. nevajag brīnīties, ka prezidentam tik īpāsas runas tik specifisks birojs gatavo