Liepnieks: Kas notiek ar valdības veidošanu un kā risināt pārnozaru sadarbības problēmu?

Valdības veidošana nekust no vietas, partijas nespēj vienoties – politisko procesu vērotājs, rakstnieks Jurģis Liepnieks par to, kas notiek ar valdības veidošanu un kā risināt pārnozaru sadarbības problēmu.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Latkrievijas hronikas
Latkrievijas hronikas

Problēma sākās ar to, ka ebreja un lietuvietes bastards pateica par latviešiem no ZZS, ka viņi ir pretvalstiski un ar viņiem nedrīkst runāt. “Nacionāļi” (okupantu pēcnācēji dzintars, dombrava, parādnieks) viņam tikai bučo dibenu, tas skaidrs. Jo paši tādi. Bet arī Apvienotais sarakts klusē. Varēj vismaz pateikt, lai smerdelis nedala te latviešus labajos un sliktajos. Bet nē. Laimīgi, ka ar viņiem grib runāt, kaut ko viņiem piedāvāt, skrien uz pili klanīties, roku spiest. Un ja viņi to pieļauj, ka ar latviešiem viens smerdelis var tā, nu tad .. esam tur kur esam. Bez pašcieņas. Eiropas izsmiekls un Krievijas lepnums