Alvja Hermaņa telefonu noklausās? “Jaunā Vienotība” savu oponentu spiegošanā iesaista drošības iestādes, norāda režisors

Nesen režisors, Jaunā Rīgas teātra mākslinieciskais vadītājs Alvis Hermanis nāca klajā ar ieteikumu uz vienu termiņu atteikties no partiju pārstāvniecības un balsot vienmandāta vēlēšanu apgabalos, kur Latvija sadalīta proporcionālās 100 daļās, un katra ievēlē savu pārstāvi (par to lasiet šeit: Alvis Hermanis aicina dibināt jaunu partiju – Puaro.lv).

Savukārt LTV raidījumā “1:1” Hermanis uz žurnālista Rēdera jautājumiem par notiekošo Latvijā atbildēja tieši un bez aplinkiem, kas daudziem sabiedrības locekļiem, tostarp politiķu aprindās, raisīja dedzīgas diskusijas.

Šorīt Alvis Hermanis sociālajā tīklā “Facebook” publicējis ierakstu, kurā norāda, ka viņa telefonsarunas tiek noklausītas.

“Jau nedēļu mans telefons tiek noklausīts diezgan paviršā un brutālā veidā (viņi pat īpaši necenšas). Un man diezgan vienalga, jo nav ko slēpt.

Taču šorīt uzzināju, ka vakar viņi rakājušies telefonā (pie augstāka security līmeņa vienkārši atnāk brīdinājums no US) arī cilvēkam, ar kuru kontaktēju šais dienās par politiskām tēmām.

Tas tikai vēlreiz apliecina, cik nožēlojama organizācija ir “Jaunā Vienotība”, kura savu oponentu spiegošanai pieslēdz drošības iestādes un, tātad, to finansē no nodokļu maksātāju naudas.

Kaut gan Siliņa jau neko neslēpa, kad Rēderam atklāti atzinās – ir dots uzdevums izspiegot savus oponentus un tas viņiem ir normāli,” raksta Hermanis.

Šajā video fragments no LTV raidījuma “1:1”:

Jau nedēļu mans telefons tiek noklausīts diezgan paviršā un brutālā veidā (viņi pat īpaši necenšās). Un man diezgan…

Posted by Alvis Hermanis on Sestdiena, 2023. gada 2. septembris

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Gada glezna
Gada glezna

Skaidri redzams, ja JV neaizsūtīs pa skuju taku, tad procesi attīstīsies kā Krievijā. Sākuma posmā jau Putins likās Krieviju ceļ uz augšu.

Toms Celmins
Toms Celmins

Gobzemam tas pats bija

Sadists
Sadists

Nu, ja bez iemesla un sankcijas, tad jūtu līdzi JV, jo tādu skandālu pat JV spice nepavilks.

Ināra
Ināra

Skumji!!! Nav nekādas atšķirības no Baltkrievijas un Krievijas brīvības un demokrātijas izpausmēm, lai pastāvošā vara saglabātu savu hegemoniju. Der i balsu pirkšana, i andele ar ministru krēsliem varas karteļa veidošanai i drošības policijas iesaistīšana un vēl dažādas represijas pret opozicionāriem. Un tagad vēl plus eribors, inflācija. elektrības cenas, tas ir atagnācija un nabadzība. Ceru, ka šis ir pēdējais Vienotības uznāciens uz Latvijas varas skatuves.

Zaglis kliedz ķeriet zagli
Zaglis kliedz ķeriet zagli

Kas lika domāt ka ir atšķirība? Ja paskatāmies, tad viss ko rietumos stāsta sliktu par Krieviju, viss tas notiek arī rietumos. Un nekādi labāki brīvāki nav