Aktieru daudzums politikā, iespējams, palielināsies

Dārta Daneviča

Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča Jāņa Krīvēna veidotā “YouTube” raidījumā “Pāļa bazars” paziņojusi, ka apsver domu par politisko karjeru.

Danevičai nācās atbildēt arī uz raidījuma vadītāja jautājumu, vai patiešām viņu un politiķi Artusu Kaimiņu saista romantiskas attiecības, kā to pagājušajā nedēļā vēstīja pašmāju mediji. Aktrise nenoliedza, ka ar Kaimiņu ir tikusies, taču neapstiprināja, ka abus saista romantiskas attiecības.

“Viņš ir mans kolēģis no Nacionālā teātra laikiem. Mēs ar Kaimiņa kungu satikāmies dziļi politisku iemeslu dēļ, lai pārrunātu mūsu politiskās stratēģijas, jo es, iespējams, apsveru…,” nepabeidzot teikumu, sacīja Daneviča.

Dārta skaidro, ka ar Kaimiņu apspriestas “iespējas nākamajās vēlēšanās”.

Uz raidījuma vadītāja Krīvēna uzstājīgiem jautājumiem, vai Daneviča un Kaimiņš patiešām neiet uz randiņiem, aktrise norādīja, ka nekad nevarot zināt, kas notiks, jo ir pagājis pārāk īss laiks, kopš politiķis vairs neatrodas karantīnā pēc viņam diagnosticētās Covid-19 saslimšanas (politiķa atkārtoti veiktais tests uzrādīja izveseļošanos).

Jāņa Krīvēna veidotā “YouTube” raidījuma “Pāļa bazars” koncepts paredz alkoholisko dzērienu lietošanu paralēli sarunām par dzīvi un darbu.

Visu sarunu var noskatīties ŠEIT.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un ministri, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
tava
tava

tajā šķidro apatiero kopā, tomēr ar profesionalitates iezīmēm būtne varetu startēt, vismaz sieviešu procenta uzturēšnai…. jo sagaidīt te kādu ideju likumu pilnveidei jau būtu nepamatoti Gan jau scenariju apgus un laikus podziņas nospiedīs Cita lieta – tēpri, grimmētavas…

Stienis
Stienis

Dīvains veids, kā sākt politisku darbību, kas pati par sevi vēl nebūtu nekas peļams. Tā vietā, lai nāktu klajā ar kādu labu un sabiedrībai derīgu ideju, viņa dod neskaidrus mājienus uz sadarbību ar kaut kādu nenopietnu tipu, kurš ne tuvu nav bijis tik tīrs un atklāts, kā pats no Saeimas tribīnes aicina visus būt.

rindiņa uz šovu
rindiņa uz šovu

Protams, ka vajag papildināt no amatieru skaitu un dažādot repertuāru. Neinteresantas citādi te tās sēdes parlamentā. Tur vispār varētu ieviest kādu pusstundu fienā tautas teātrim- aicinātu bezcerīgas aktrisītes, zeltiņu, šovmeni ergli, šuplinsku… bet tikai pēc iepriekšēja pieraksta

Lamata
Lamata

Aktieriem darba nav un ilgi nebūs. Tādēļ jāmeklē bijušie kolēģi, lai iesprauktos vismaz politikā. Blatu sistēma kopš padomju laikiem uzplaukst ar vēl lielāku sparu.