14. Saeimas pirmā gada darba vērtējums – sliktāks nekā 10. Saeimai, kuru atlaida Zatlers

14.Saeima

Tikai 14% Latvijas iedzīvotāju uzskata, ka 14.Saeima darbojas labāk nekā iepriekšējā, un šis ir sliktākais rādītājs vismaz pēdējo 20 gadu laikā, liecina pētījumu kompānijas SKDS apkopotie dati.

Šogad jūlijā 56% aptaujāto pauduši viedokli, ka šī Saeima nestrādā labāk par iepriekšējo, un tas ir sliktākais jaunievēlētas Saeimas darba sākuma vērtējums, norāda pētījumu kompānijas SKDS vadītājs Arnis Kaktiņš.

Pēc 11.Saeimas pirmā darba gada 24% aptaujāto pauda, ka tā strādājot labāk par iepriekšējo, bet 10.Saeimai, kura tika atlaista, šādu vērtējumu sniedza 15% aptaujāto, 9.Saeimai – 20%, bet 8.Saeimai – pat 35%.

Pēc iepriekšējās, 13. Saeimas pirmā darbības gada 16% aptaujāto uzskatīja, ka tā strādā labāk par iepriekšējo. Tāds pats novērtējums ticis sniegts arī 12. Saeimas darba pirmajam gadam.

Šogad vērtējuma skaitļi ir sliktāki nekā 10. Saeimas pirmā darbības gada rādītāji, taču to parlamenta sasaukumu toreizējais Valsts prezidents Valdis Zatlers atlaida, norāda Kaktiņš.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Lirika
Lirika

Ko padarīsi, jau tas mīļotie un sabalsotie ir tādi ka tie ir. Vai v;eletāji kaut drusciņ ar galvu domās nākamreiz? Nekādu cerību.Demokrātikai ir dsava cena – te katram vientiesim ir jāsaprot, ka tie;si viņa izveles (tajā skaitā neoiedalītes vēlēšanās) dabūja tieši tādu izlasi un tādu valdību ar brīnišķīegu inflāciju, valstiski uzturētu alkatību un savu valts vcentrētu vietu pie Rumānijas. Katra ķēkša var vadītvalsti, ministriju un kur tad vel vietēj caristi- ašvaldību. Sievietēm ir tiesības! Bert par to ir jāmaskā tad mums ir tāda izglītīnba, medicīna, labklājība un tiesiskums.

Jefiņš
Jefiņš

Kā balso tā atskan Saeimā un valdībā.

virgo
virgo

Kariņš, Kučinskis, Dombrovskis, Godmanis, Kalvītis . . . es neredzu lielu starpību.

Jefiņš
Jefiņš

Starpība liela Kariņam uz 1/2m auguma mazāks svars kā Kalvīša 1/2m.

Jefiņš
Jefiņš

Tā šoreiz ir JV gandrīz solo programma un redzams, ka meldiņš nav meldiņš, bet gaudiņš. Kamēr JV spēlēja pat draņķīgā ansamblī izkatījās tomēr labāk nekā tagad, kad JV grib par vari un makti pabāzt zem sevis AS un spēlēt tikai pirmo, otro un jebkuru vijoli citiem atstājot galvas māšanu JV taktī.