Ar liellopu gaļu pildīti sīpoli: mēli var norīt!

Ar liellopu gaļu esam ieraduši pildīt papriku, cukīnī vai kabačus, bet sīpoli? Šīs receptes nosaukums ir „Sīpolu bumbas”, un tās patiešām radīs sajūsmas eksploziju, ja ar tām pacienāsiet savus viesus.

Nepieciešams:

2 sīpoli
400 g maltas liellopu gaļas
1/4 glāze sasmalcinātu sīpolu
1/4 glāze sasmalcinātu pētersīļu
1/4 glāze sasmalcinātu sēņu
1 ēdamkarote brūnā cukura
1 ēdamkarote tomātu mērces vai kečupa
1 tējkarote sojas mērces
1 tējkarote Vorčesteras mērces
1/4 tases rīvmaizes
1 iepakojums bekona
1 pudelīte BBQ mērces

 

Avots: Team Traeger

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

0 Comments
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments