Veselības ministrijas valsts sekretārei izdevies uzlabot savu materiālo stāvokli

Agnese Vaļuliene

Veselības ministrijas (VM) valsts sekretāres Agneses Vaļulienes ienākumi palielinājušies no 59 135 eiro 2022.gadā līdz 62 907 eiro pagājušajā gadā, liecina viņas iesniegtā amatpersonas deklarācija par 2023.gadu.

Kā Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centra valdes locekle Vaļuliene saņēma 59 142 eiro, bet par darbu Veselības ministrijā kā valsts sekretāra vietniece resursu un pārmaiņu vadības jautājumos – 3466 eiro. Vēl viņa saņēma pabalstu no Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras 300 eiro apmērā.

Vaļulienei kopīpašumā atrodas zeme un ēkas Rīgā. Tāpat viņai pieder 2019.gadā ražota automašīna “Fiat 500x”.

Pagājušā gada beigās Vaļulienei bezskaidrā naudā bija uzkrāti 19 000 eiro AS “Swedbank”.

Vaļuliene nonāca VM valsts sekretāres amatā pērn decembrī. Amats bija vakants kopš pagājušā gada 16. februāra, kad iepriekšējā valsts sekretāre Indra Dreika tika pārcelta Zāļu valsts aģentūras direktores amatā.

Vaļuliene iecelta valsts sekretāra amatā uz pieciem gadiem.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

6 Comments
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments
deklara
deklara
20 d. atpakaļ

Padomju nomenklatūra -kā gad bez amatiem peļņai valdēs un padomēs. Politiski uzticama, Gan jau tas atspoguļosies jaunajā deklarācijā

Kaža
Kaža
1 mēn. atpakaļ

Augstiem ierēdņiem ar naudu piebāž kabatas,lai neredzētu cilvēku ciešanas vai arī kompensētu iespējamos sirdsapziņas uzplūdus.To var saukt arī par uzpirkšanu.

neglābjams optimists
neglābjams optimists
1 mēn. atpakaļ

Nav problēma valsts sekretārē, bet cilvēku lokā un to nodomos, kas uztur šādu iespēju. Tieši nodomi un to izpildījums ir tas, ko derēja “neatkarīgajiem” žurnālistiem izgaimot, nevis kādas “skrūvītes” darba samaksu.

labi
labi
1 mēn. atpakaļ

Re kā izdodas plucinat trūkumcietēju rindas. laimi nesa padomju vara un piederība padomju nomenklatūtai

Ģirts
Ģirts
1 mēn. atpakaļ

Simpātiska Sieviete.

Ho ho
Ho ho
1 mēn. atpakaļ

Uzreiz jūtami uzlabojusies medicīna Latvijā !