Šuplinska kārtējo reizi demonstrē pārsteidzošu nekompetenci

Ilga Šuplinska

Izglītības ministre Ilga Šuplinska (JKP) trešdien bija ieradusies uz pedagogu arodbiedrības ārkārtas sēdi, kurā galvenais jautājums kārtējo reizi bija skolotāju algas. Taču no iecerētās sasāpējušo jautājumu risināšanas nekas neiznāca, jo ministre sanākušajiem skolotājiem veltīja vienu vienīgu pārmetumu gūzmu.

Tas radīja attiecīgu reakciju – pedagogi sāka šaubīties, vai šādai ministrei var uzticēties, jo izglītības nozare kārtējo reizi “tika nolikta pie vietas”.

Skolotāji ir gatavi protestiem, jo nav pārliecināti, ka no nākamā gada septembra viņu algas tiks palielinātas, kā tika solīts.

“Diemžēl tā finanšu robeža ir tāda, kāda viņa ir,” nikni teica ministre Šuplinska.

“Man nav Pandoras lāde, no kurienes es jums varu paņemt šo atalgojumu!”

Izziņai:
Pandoras lāde ir grieķu mitoloģijas artefakts. Pandoras lādē atradās viss pasaules ļaunums. Kad Pandora atvēra lādi, viss tās saturs tika palaists brīvībā, daudziem tas nozīmēja beigas. Ja Pandoras lādi atvērtu mūsdienās, tas nozīmētu atbrīvot vēl neredzētu ļaunumu. (https://www.britannica.com/topic/Pandora-Greek-mythology)

Jāpiebilst, ka ministre pedagogus pārtrauca pusvārdā un aizsteidzās, jo kavēja kādu citu tikšanos. Acīmredzot, svarīgāku.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir jauna sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt arī šajā publikācijā pieminētās politiķes Ilgas Šuplinskas  datus – izglītību, parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, “partiju tūrismu” un citus sasniegumus.

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


6
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Lexdog
Lexdog

Pandora A/S is an international Danish jewellery manufacturer and retailer founded in 1982 by Per Enevoldsen. The company started as a family-run jewellery shop in Copenhagen. Pandora is known for its customizable charm bracelets, designer rings, necklaces and watches.

Lexdog
Lexdog

come on

Ciba
Ciba

Ko padarīsi, ja viss palicis pusmastā – kaut kas kaut kā, kā sanāca tā sanāca. Kļūdās jau visi, lai gan parasti ne uz katra soļa un ne tik publiski. Jautājums jau paliek aizvien neskaidrāks- profesors Rēzeknē ir tas pats, kas lektors Rīgā, vai tomēr tikai asistents? Un otrs- kā ar tādām pamata zināšanām var pabeigt kaut ko humanitārā jomā? Varbūt vajadzētu publiskot ne tikai disertācijas zinātnisko vadītāju, bet arī promocijas padomes sastāvu- kā vispār ir iespējams šādai personai kaut ko patstāvīgi uzrakstīt līdzīgi disertācijai? Labi, disertācija te tā kopā ar izcili vājām vietējām publikācijam ne par ko, bet vismaz kādai… lasīt vēl »

Antūns
Antūns

Piedosim šai sādžas profesorei Grieķu mitoloğijas analfabētismu !

Stienis
Stienis

Z.O.S.S.

Pēteris
Pēteris

Profesores izstrādājums