Saeima apstiprina deputāta mandātu Stobovai un Klotiņam

Ilze Stobova

Saeima apstiprina deputāta mandātu Jurģim Klotiņam (Nacionālā apvienība) un Ilzei Stobovai (“Latvija pirmajā vietā”), kuri Saeimā nonākuši pēc divu deputātu ievēlēšanas Eiropas Parlamentā (EP).

Pirms Saeimas balsojuma par 14. Saeimas deputāta mandāta apstiprināšanu Klotiņš un Stobova deva deputāta svinīgo solījumu, ko apliecināja ar savu parakstu, informēja Saeimas Preses dienests.

Izmaiņas Saeimas sastāvā nepieciešamas, jo deputāti Rihards Kols (Nacionālā apvienība) un Vilis Krištopans (“Latvija pirmajā vietā”) zaudējuši deputāta mandātu līdz ar ievēlēšanu Eiropas Parlamentā.

Klotiņš 14.Saeimā ievēlēts no Nacionālās apvienības “saraksta Rīgas vēlēšanu apgabalā. Iepriekš viņš uz laiku jau bija iestājies Saeimas sastāvā un darbojās Izglītības, zinātnes un kultūras komisijā un Publisko izdevumu un revīzijas komisijā, kā arī Satversmes un tiesu politikas apakškomisijā un Nevienlīdzības mazināšanas apakškomisijā.

Savukārt Stobova 14.Saeimā ievēlēta no partijas “Latvija pirmajā vietā” saraksta Latgales vēlēšanu apgabalā. Centrālās vēlēšanu komisijas informācija liecina, ka viņa Latvijas Universitātē ieguvusi maģistra grādu izglītības vadībā un politikas zinātnē, strādājusi par pedagogu Rīgas Valda Zālīša sākumskolā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
pildījums
pildījums

vismaz vēl viena ļoooti gaiša būtne klāt kāpostgalvu laukā