“Progresīvo” deputāta kandidāts sola vilcienu uz Daugavpili reizi stundā un visas Latvijas baterijelektrificēšanu

Tuvojoties 14.Saeimas vēlēšanām, arvien biežāk gaismā tiek celtas nebūšanas un piesolītas pārmaiņas uz labo pusi. Tā partijas “Progresīvie” deputāta kandidāts Armands Būmanis gaismā cēlis, viņaprāt, neizdarības vilcienu kursēšanā uz Daugavpili.

Mikroblogošanas vietnē Twitter A.Būmanis publicējis novērojumu, ka vakar (sestdien) uz Daugavpili kursējuši tikai četri vilcieni, tāpēc viņš sola darīt visu, lai panāktu, ka vilciens uz Daugavpili dotos reizi stundā.

Par šo Būmaņa solījumu gan stipri smej citi Twitter lietotāji, atgādinot neaizmirst arī citus maršrutus un transporta veidus.

Šeit vietā atcerēties, ka “Progresīvo” pašvaldību vēlēšanu programmā bija solījums Rīgas pilsētā izveidot metrobusa līniju pa Brīvības ielu līdz Teikai. Viens no šīs idejas lolotājiem bija arī A.Būmanis.

Armands Būmanis startē 14.Saeimas vēlēšanās partijas “Progresīvie” sarakstā Vidzemē. Vairāk gan par A.Būmani, gan citiem deputātu kandidātiem var uzzināt mūsu sadaļā “Who is Who”.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
zimogs
zimogs

Nekādu ilūziju par viesiem tiem īpaši progresiviem jampampiņiem.. atliek cerēt, ka vēlētāju vismaz daļa ir arī galvas… net tika ipase vai ID

Armands Bumanis
Armands Bumanis

Paldies, ka pamanījāt manu ierakstu
Piebildīšu, ka 1x stundā ir atbilstošš niežums, Igauņiem uz Tartu ir ar tāds pats (salīdzināmas pilsētas pēc iedzīvotāju sk/attālumu no galvas pilsētas).

Tas ko esošie politiķi nestāsta, to ka dīzeļvilcienu parks Latvijā ir ļoti sliktā situācijā. Jaunākaus vilciens ir ražots 1991gadā, visi PV vilcieni ir noslogoti un to mūža noslēgums ir tuvu.

Daugavpils, Liepāja, Valmiera, Cēsis, Ventspils, Krustpils, Dobele.. tās ir pilsētas kuras līdz 2030g var palikt bez vilcienu satiksmes.. ja nenotiks kardinālas izmaiņas!

antons
antons

pagājušo reizi es balsoju par Progresīvajiem, bet šitas izklausās dīvaini

vēl vienu reizi
vēl vienu reizi

Jālasa progresīvo solījumi ļoti uzmanīgi. Sola meklēt visas iespējas, “kā šo izdarīt nākamajos 4 gados.” Tātad nesola nodrošināt vilcienu uz D-pili 1x stundā, bet tikai “meklēt iespējas.”
Tikpat labi var solīt meklēt visas iespējas:
1: ieviest darba nedēļu bez darba dienām
2. atcelt visus nodokļus
3. nodrošināt satiksmi uz Saules sistēmas planētām 1x stundā
4. audzēt Latvijā zelta zivtiņas, kas izpilda 3 vēlēšanās
utt :)))

ērce
ērce

Ar gala mērķi Maskava? Labi, ka cilvēks parāda savas krāsas.

autobraucējs
autobraucējs

Bet vai progresīvajiem ir plāns kā samazināt degvielas cenu? Ne jau visur vilciens iet. Es apsveru pirmo reizi dzīvē balsot par sc vai lks, cerams viņi neuzprasīsies uz jaunām sankcijām, kā to dara tagadējā valdība. Valdībai jau visu kompensē no nodokļu maksātāju kabatas, Kariņš pat nezināja cik maksā degviela, kā tādi vispār var pieņemt lēmumus?

vilciena pasažieris
vilciena pasažieris

Es arī domāju balsot vai nu par ‘Marsiešu partiju’, tas ir Jauno partiju, vai arī par Demokrātisko partiju Saimnieks. Varētu arī par Zīgerista partiju, bet ja nedos banānus pa velti, tad nebalsošu!