Partijas izlozējušas sarakstu kārtas numurus 14.Saeimas vēlēšanām

Uz 14. Saeimu ar pirmo numuru startēs “Jaunā vienotība”, bet noslēdzošo – 19.numuru – izlozē ieguva partija “Republika”, šāda sarakstu secība šodien tika izlozēta Centrālās vēlēšanu komisijas organizētajā pasākumā Saeimā.

Ar otro numuru vēlēšanās kandidēs “Latvijas krievu savienība”, ar trešo – Zaļo un Zemnieku savienība, ar ceturto numuru – “Tautas kalpi Latvijai”, ar piekto numuru – “Suverēnā vara”, ar sesto – “Kristīgi progresīvā partija”, bet ar septīto numuru – “Saskaņa”.

“Stabilitātei!” vēlēšanās būs astotais numurs, “Tautas varas spēkam” – devītais, bet “Vienoti Latvijai” – desmitais numurs.

Ar 11.numuru kandidēs Nacionālā apvienība, 12.kārtas numurs tika partijai “Latvija pirmajā vietā”, bet 13.numurs – “Konservatīvajiem”.

Ar 14. numuru vēlēšanās startēs partija “Katram un katrai”, ar 15.numuru – “Progresīvie”, bet ar 16.numuru – “Attīstībai/Par!”.

17.numurs vēlēšanās būs “Apvienībai Latvijai”, bet 18.numurs – “Apvienotajam sarakstam – Latvijas Zaļā partija, Latvijas Reģionu Apvienība, Liepājas partija”.

14.Saeimas vēlēšanas notiks oktobra pirmajā dienā, sestdienā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: lsm.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


8
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
ērce
ērce

Latvija tagad ir pietiekami nobriedusi lai no tām “glābējpartijām” kratītos vaļā.

Vecie lai paiet malā
Vecie lai paiet malā

Piekrītu, galvenais šajās velēšanās atkratīties no JV, pārējās var arī palikt

Klops
Klops

19 partijas, nu neko jau sev. Visiem, kam nav slinkums taisa partiju, lai tiktu pie siles

:D:D
:D:D

Visi raujās uz 100 labi apmaksātām vietām ar 4 gadu garantiju, kurš gan negribētu.

Vienvirziens
Vienvirziens

kuru gan tas var intersēt Ģimenss uzņēmumu izlases te savstarpēji sacentīsies- kur;s vairāk transporta biuļetes apmaksas uz vēlēšanu iecirkni un atpakaļ (vai tiešām arī atpakaļ?)

levitkucins
levitkucins

Un tā lai pēc tam man te ne.irstu ka nebij no kā izvēlēties

semīts Antiņš
semīts Antiņš

Vai ir arī kāda partija, kas nav rietumu bankas partija?

balagāns
balagāns

ku kū