Nodibināta “Boikota partija”

Svētdien, 29. augustā, nodibināta „Boikota partija”.

Dibināšanas sapulcē piedalījās bijušais distanču slēpotājs, olimpisko spēļu dalībnieks un likvidējamā nodibinājuma “Tautas varas fronte” valdes loceklis Roberts Raimo un bijušais partijas “Saskaņa” un Latvijas Sociāldemokrātiskās partijas (SDP) biedrs, biedrības “Atjaunotā Latvija 2018” valdes loceklis Armands Strazds.

Kā norāda partijā, tā ir domāta tiem, kas vēlas redzēt alternatīvu pašreiz valdošajai banku oligarhijai. “Pirmkārt, tā ir nacionālā ekonomika. Otrkārt, tā ir augsto algu ekonomika. Treškārt, tā ir ekonomika, kurā valsts attīstības tempu un apjomu nosaka Saeima, nevis transnacionālās finanses,” teikts paziņojumā.

Jaundibinātās partijas valdes priekšsēdētājs Roberts Raimo norāda, ka Latvija ir brīva neatkarīga valsts. “Tajā ir attīstīta un sazarota lauksaimniecība, enerģijas un pārtikas ražošana. Tajā visiem cilvēkiem ir valsts garantēta labklājība, nabadzība ir pagātne.”

Publicitātes foto

Boikota partijas Domes priekšsēdētājs Armands Strazds stāsta, ka partijas izveidošana esot loģisks notikums, ņemot vērā to, ka Latvijā šobrīd nav klasisku politisku partiju, kuru darbība būtu balstīta demokrātijas prasību un vajadzību nodrošināšanā.

“Nonākot pie varas, pašreizējās biznesa partijas realizē savu darba devēju individuālās peļņas maksimizēšanas politiku. Protams, ka šāda politika kopš neatkarības atjaunošanas nav spējusi Latviju pietuvināt labklājības valsts modelim. Tādēļ man ir liels prieks, ka šodien ir izveidota partija, kura spēs aizpildīt Latvijas politisko vakuumu ar klasiski valstisku piedāvājumu,” teica Strazds.

Par partijas valdes locekļiem tika ievelēti Kaspars Zandbergs, Salvijs Bilinskis, Imants Kalniņš, Gatis Skrabe , Ainārs Juberts un Ainārs Kozickis.

Partijas centrālais birojs ir Rīgā, Vaļņu ielā 31/33, bet tās politiskās gribas veidošana notiek decentralizēti Latvijas reģionos.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: jauns.lv

Populārākie raksti



5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Janis
Janis

Klaunu partija

motorhead 1916
motorhead 1916

Hmm, BP parasti asocieejas ar British Petroleum. Tagad gan tiem jauns logo, vecaa burtus, tikai uz cita fona, shitie Bezsmadzenju Pirdeeji paarnjeemishi

edis
edis

Motorhead parasti asociējās ar mazliet dziļākiem tekstiem… aiaiaia… iesācēji.

motorhead 1917
motorhead 1917

Pedis.

motorhead 1916
motorhead 1916

MOTORHEAD tekstus paarzinu gluzhi labi. Shobriid dereetu tekstinjsh no dziesmas DOGS. Vai TRAITOR. Abas no 1987. gada albuma ROCKnROLL. Palasi, iesaaceej. Bet ne par to staasts. Kas, vellos, par Boikota Partiju? Es boikoteeju visu, ko varu, kopsh kaada 1996. gada laikam, jo neuzskatu shito nodibinaajumu par valsti vispaar. Tai skaitaa, protams, VEELEESHANAS! Boikots ar veeleeshanaam nesapas, te ir cita metodes…