“Man ir pietiekami daudz enerģijas, zināšanu un harismas” – Aldis Gobzems nolēmis atgriezties politikā

Aldis Gobzems

“Esmu nolēmis – darīšu visu, lai atklātu korumpētos policistus un prokurorus un aizstāvētu ģimenes ar bērniem,” ar šādu paziņojumu žurnālam “Privātā Dzīve” nācis klajā bijušais politiķis Aldis Gobzems, kurš nolēmis atgriezties Latvijā un atkal pievērsties politikai.

Kā zināms, Aldis Gobzems piedalījās arī Eiropas Parlamenta vēlēšanās apvienības “Jaunlatvieši” sarakstā, iegūstot 2648 plusiņus un no pēdējās vietas paceļoties uz otro. Tas viņam licis saprast, ka viņš sabiedrībai esot vajadzīgs, tāpēc sākšot gatavoties nākamajām Saeimas vēlēšanām.

“Taisos arī fiziski atgriezties Latvijā,” viņš atklājis žurnālam.

Viņš nevēloties veidot jaunu partiju, bet plānojot pievienoties kādai no esošajām. “Man ir pietiekami daudz enerģijas, zināšanu un harismas,” viņš uzsver un piebilst, ka ir pienācis laiks skaļi nosaukt vārdus un uzvārdus konkrētās nozarēs. Kā Aldis norāda, viņš esot savācis pietiekami daudz pierādījumu, lai atklātu citiem problēmu sakni.

“Atgriežos politikā, lai iztīrītu visu to korupcijas midzeni,” uzsver Gobzems, kurš pašlaik ar saviem bērniem dzīvo Spānijā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Arķoms
Arķoms

Jei bogu, tas vecis ir traks!

Batais tēvs
Batais tēvs

Cik reiz solija ka neatgriezīsies utt. Tagad pats pārkāpj savus solijumus. Ļoti uzticams politiķis.

Janis
Janis

Muļķīši 1% sabalsos, vairāk ne

dončips
dončips

Man nauda iet uz beigām, ārzemēs nevienam neesmy vajadzīgs un Latvijā ir pietiekami daudz muļķu, kas varētu par mzni balsot.” – Valdis Gopzems nolēmis atgriezties politikā

oma
oma

Dies pasarg’ !

Liktens vērotājs
Liktens vērotājs

Tad jau ir saņemts piedāvājums neapmierināto balsu aizvešanai pa maldu ceļu. Nez cik šoreiz piedāvāja?

One shot too much
One shot too much

Vispirms kājas nomazgā