Logina Rīgas domē stāsies Staķa vietā

Agnese Logina

Bijusī kultūras ministre Agnese Logina (P) atjaunos Rīgas domes deputātes mandātu un stāsies Mārtiņa Staķa (P) vietā divās domes komitejās.

Ceturtdien, 27.jūnijā, sasauktajā Rīgas domes Finanšu un administrācijas lietu komitejā skata jautājumu par Staķa deputāta pilnvaru izbeigšanu pirms termiņa, jo viņš ievēlēts Eiropas Parlamentā.

Savukārt Loginu plānots ievēlēt divās komitejās Staķa vietā. Plānots, ka viņa darbosies Finanšu un administrācijas lietu un Izglītības, kultūras un sporta komitejā.

Tehniski, Loginai atjaunojot savu Rīgas domes deputātes mandātu, saskaņā ar Centrālās vēlēšanu komitejas datiem tas būtu jāzaudē Mārtiņam Zvejniekam, savukārt Staķim, aizejot uz Eiropas parlamentu, Zvejnieks mandātu atkal atgūtu, taču faktiski tas notiks bez šādas Zvejnieka “raustīšanas”, vēsta TV3.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
oma
oma

Iesaku tās panckas sapīt bizēs.

opis
opis

Tas prātam nelīdzēs.