«Konservatīvos» pamet arī trīs ceturtdaļas Ropažu novada nodaļas biedru

No partijas “Konservatīvie” izstājušās arī Ropažu novada deputātes, informēja partijas Ropažu novada nodaļas vadītājs Raitis Bukovskis, kurš arī pats pametis politisko spēku.

Viņš norādīja, ka 23. janvārī par izstāšanos no partijas “Konservatīvie” paziņoja 16 Ropažu novada nodaļas biedri, kas ir aptuveni trīs ceturtdaļas.

Partiju pametošo vidū ir arī Ropažu novada domes deputātes – Irēna Krote un Renāte Gremze.

Bukovskis, kurš bija viens no Jaunās konservatīvās partijas dibinātājiem un partijas Ropažu novada nodaļas vadītājs, skaidroja:

“Kopš “Konservatīvo” sakāves 14. Saeimas vēlēšanās, partijai nav izdevies apturēt biedru masveida aizplūšanu un sagatavoties partijas restartam.

No partijas Ropažu nodaļas aizgājušie domubiedri kā vienota komanda vairāk pievērsīsies politiskajām aktivitātēm vietējā Ropažu pašvaldībā, kā arī iedzīvotājiem aktuālu jautājumu risināšanā.”

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
eduards
eduards

Mākslīgas , neiespējamas realitātes ieviešana, kas radās partijas līderu galvās iznicinājusi politisko spēku. Bramanīgie ar dezorientētie palikudo aktīviatu paziņojumi liecina par vienu – budžeta finansējuma esamību. Kopā ar šo pa burbuli aiziet lielās ekspektācijas par to, ko varēja un spēja.

Fora
Fora

vajadzētu sarakstiņu ar tiem vietējiem aktīvistiem,kas iedabūja šuplinsku par ministri— šie figuranti par to ir atbildīgi

"konservatīve" kas nobalsoja par idariem
"konservatīve" kas nobalsoja par idariem

Tie ir tie paši “konservatīve” kas nobalsoja par to fidaru likumu? :D Atceros cik sarūgtināti bija mani konservatīvi noskaņotie vecāki, kad tie par ko viņi bija balsojuši bīdīja tādu likumu, es vēl par viņiem smējos ka viņi nobalsoja par Eiropas vērtībām. Šajās vēlēšanās par konservatīvajiem vairs neviens no pazīstamajiem nebalsoja.

sazvērestības teorija
sazvērestības teorija

Vai tik Meroni nav miris? Kā viņa sievas ukrainietes Baltic international bank izkrita logi no saskarsmes policijas kuvaldu, tā biedri pamet partiju