Daugavpils Pašvaldības policijas priekšnieka izlikšanai no kabineta piesaista specvienību

Daugavpils PP

Daugavpils Pašvaldības policijas priekšnieka Vladimira Gudakovska (attēlā) izlikšanai no kabineta nācies talkā aicināt specvienību. Par to otrdien preses konferencē informēja Daugavpils domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš (Saskaņa).

No amata pienākumu pildīšanas atstādinātais Gudakovskis palūdzis atļauju paņemt no kabineta savas personīgās mantas. Pēc tam viņš kabinetā ieslēdzies un nevienu nav laidis iekšā. Lai panāktu Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja rīkojama izpildi un Gudakovski izliktu no kabineta, talkā nācies aicināt Valsts policijas specvienības kareivjus. Tā vēsta portāls diena.lv.

Elksniņš norādīja, ka nevienam nav zināms, kas noticis kabinetā, kad tur atradās Gudakovskis. Viņš pieļāva iespēju, ka tikuši iznīcināti kādi dokumenti.

Lai gan preses konferencē tika teikts, ka Valsts policijas (VP) darbinieki netika ielaisti Pašvaldības policijas ēkā, VP aģentūrai LETA norādījusi, ka nekādi šķēršļi viņu darbībai neesot likti.

Brīdī, kad VP darbinieki ieradušies Pašvaldības policijā, tās priekšnieka kabineta durvis jau esot bijušas vaļā un no amata pienākumu pildīšanas atstādinātais Gudakovskis nodevis lietas jaunajam amata pienākumu izpildītājam.

Iepriekš Daugavpils domes priekšsēdētājs Elksniņš parakstījis rīkojumu par Pašvaldības policijas priekšnieka Gudakovska atstādināšanu no amata pienākumu pildīšanas uz trim mēnešiem.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Avots: diena.lv

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Yes
Yes

Resnais šucnanis padevās