Dāsnāko transporta un mājokļa kompensāciju saņēmis “Saskaņas” deputāts Nikonovs

Vladimirs Nikonovs

Saeimas deputātiem transporta un dzīvojamās telpas īres izdevumu kompensācijās četros mēnešos izmaksāti 69 041 eiro, liecina informācija parlamenta mājaslapā.

Par novembri deputāti kompensācijās saņēmuši 13 452 eiro, par decembri – 18 568 eiro, par janvārī – 19 158 eiro, bet par februāri – 17 861 eiro. Kopumā deputātiem paredzētā kompensācijas norma februārī bija 32 300 eiro. Tomēr daudzi deputāti neizmanto šo iespēju vai arī saņem kompensāciju, kas ir mazāka par paredzēto normu.

Par februārī parlamentārieši saņēmuši 8661 eiro kompensācijā par dzīvokļiem, bet vēl 9199 eiro – par transporta izdevumiem. 

Vislielāko kompensāciju par februāri saņēma Vladimirs Nikonovs (S) – 868 eiro, bet vismazāko – Aivars Geidāns (KPV LV), kuram izmaksāts 21 eiro.

Kompensācijas apmērs deputātiem ir atkarīgs no dzīvesvietas – jo tālāk no Rīgas parlamentārietis dzīvo, jo lielāka kompensācija viņam pienākas.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar