Atklājies iemesls, kāpēc veselības ministrs Daniels Pavļuts piedalās MK sēdēs attālināti

Pavļuts piedalās attālināti

Šonedēļ vērīgi Ministru kabineta sēžu vērotāji kļuva bažīgi – veselības ministrs Daniels Pavļuts tajās piedalījās attālināti. Dažiem radās bažas, vai tikai valsts veselības aizsardzības galvenā persona nav sasirgusi, kaut, kā zināms, kopā ar pārējām VIP personām, pret Covid-19 poti saņēma viens no pirmajiem? Iemesls ministra neklātbūtnei atklājies ceturtdien, un tas ir iepriecinošs – veselības ministra ģimenē ieradušies dvīnīši.

Ģimenes pieaugums esot sagaidīts trešdien, 15. septembrī, un ministrs Pavļuts to apstiprinājis ierakstā Twitter:

Žurnāls “Privātā Dzīve” jau vēstīja, ka Pavļuts 12. jūlijā devās divu nedēļu atvaļinājumā, kura laikā apprecējās ar mīļoto sievieti Elīnu Grīnhofu, ar kuru ir attiecībās vairāk nekā divus gadus. Svinības bijušas klusas un intīmas, jo Pavļuti gaidījuši ģimenes pieaugumu. 

Gan Pavļutam, gan Grīnhofai šīs nav pirmās laulības. Iepriekš ministrs 12 gadus bija precējies ar nu jau bijušo Kultūras ministrijas Latvijas valsts simtgades biroja vadītāju Lindu Pavļutu. Viņu laulībā dzimuši divi dēli.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
āmurs
āmurs

Tagad tos dvīņus vajag steidzīgi novakcinēt. Lai nepielaiž kaiti ministram.

peior
peior

Kas nu tur iepriecinošs? Ābols no zirga tālu nekrīt.