IETEICAMS: Augļi un dārzeņi (satur daudz antioksidantu, kas palēnina rūgšanas procesu, šķiedrvielas (apgrūtina fermentu rašanos un palēnina tauku un ogļhidrātu uzsūkšanos)
IETEICAMS: Zaļumi
(bagātīgs šķiedrvielu un minerālvielu avots)
IETEICAMS: Minerālūdens
(remdē slāpes, vēlams iedzert 2 – 3 lielus malkus ik pa 15 minūtēm)
IETEICAMS: Citrusaugļi
(satur daudz vitamīnu, kas karstā laikā organismam ir īpaši nepieciešami)
IETEICAMS: Liesas zivis un putnu gaļa
(satur daudz olbaltumvielu, vēlams ar to aizstāt „smago” gaļu)
LABĀK NĒ: Trekns ēdiens un gaļa
(karstā laikā enerģijas patēriņš samazinās apmēram par 5%, tāpēc dienā apēsto kaloriju skaitu vajadzētu nedaudz samazināt)
????????????????????????????????????
LABĀK NĒ: Saldie gāzētie dzērieni
(atūdeņo organismu un rada slāpes)
Ko ēst, bet no kā labāk atturēties vasaras tveicē, lai saglabātu mundrumu un palīdzētu organismam? Lūk, daži padomi.
Un kādi ir jūsu ieteikumi? Rakstiet komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!