Ja jūs ilgojaties pēc ātri pagatavojamas un vieglas vasaras garšas, tad šis našķis, kurš „nemaksā” vairāk par 100 kalorijām, ir domāts tieši jums!
Nekas nav baudpilnāks, kā vasarā iekosties sulīgā persikā. Grilēšana ir vienkāršs veids, kā izbaudīt šos augļus, perfekts piemājas BBQ, jo nebūs karšanas virtuvē. Papildiniet ar jogurtu un medu, bet lieliski garšos arī ar liesu saldējumu.
Porcijas: 4
Kalorijas (aptuveni): 78 • Tauki: 0 g • Olbaltumvielas: 2 g • Ogļhidrāti: 19 g • Šķiedrvielas: 2 g • Cukurs: 18 g
Izejvielas:
1/4 tases beztauku grieķu jogurts
1/8 tējk. kanēlis (vai vaniļa)
2 lieli nogatavojušies persiki, pārgriež uz pusēm (kauliņš izņemts)
2 ēdamkarotes medus
Gatavošana:
Iemaisa jogurtā kanēli.
Grilē persikus, līdz tie kļuvuši mīksti, apmēram 2-4 minūtes no katras puses.
Kad augļi gatavi, servē tos uz šķīvjiem, apslakot ar medu un jogurtu.
Lai labi garšo!
Avots: skinnytaste.com