Rudens Rīgas restorānu nedēļā, kas norisinās no šodienas, 12.oktobra, līdz 18.oktobrim, un kurā piedalās trīsdesmit septiņi pilsētas restorāni, ikviens gardēdis aicināts nobaudīt trīs gardus ēdienus par īpaši draudzīgām cenām – 15 un 20 eiro.
Rīgas Tūrisma Attīstības biroja un Pavāru kluba rīkotajā Rudens Rīgas restorānu nedēļas laikā Rīgas restorāni piedāvā īpašu trīs ēdienu maltīti, kurā iekļauti rudenīgi Latvijas produkti. Nedēļas garumā apmeklētāji restorānu ēdienkartēs varēs sastapt tādus šefpavāru meistardarbus kā lēni gatavota Engures brieža gaļa vīna mērcē, baraviku un melno trifeļu risotto; sviestā cepta stores fileja ar krūmcidoniju risoto, biešu biezeni, karamelizētiem burkāniem un krēmīgo bazilika mērci; briežgaļas tartars ar kūpinātām paipalu olām, karamelizētiem sīpoliem, saldinātām dzērvenēm un garšaugu mērci; smiltsērkšķu uzputenis ar cidoniju un ķirbju sorbetu u.c.
Rudens Rīgas restorānu nedēļā piedalās Avalon, B-Bārs restorāns, De Commerce Gastro Pub 1871, KID*, Kolonāde. Mūsu stāsti.., Konvents, Ribs&Rock, Zaļais Maksis, 3 Pavāru restorāns “Tam labam būs augt!”, Astor, Aqua Luna, Benjamiņš, Bergs, Bestsellers, BIBLIOTĒKA No.1, Boulevard 33, Elements, Etage, International, Islande Hotel 9. stāva restorāns, Kaļķu vārti, Kasha Gourmet, Kilimanjaro, Le Dome, Locale, Melnā Bite, MUUSU, Niklāvs, Olive Oil Trading Co, Ostas skati, Piramīda, Renommé, Restorāns 3, Steiku Haoss, Tinto, Valtera restorāns un Zvejnieka dēls. Rīgas restorānu nedēļas piedāvājums pieejams, veicot iepriekšēju galdiņa rezervāciju izvēlētajā restorānā.
Restorānu sarakstu un piedāvātos ēdienus skatiet www.LiveRiga.com/RRN.
20 eiras par šķīvi ? pie šīm algām ? un jūs domājiet, kāpēc cilvēki pamet Latviju …