ZZS deputāts Krauze pauž aizdomas, ka viņa “Facebook” kontā tiek cenzēti komentāri

Armands Krauze

Latvijas Zemnieku savienības valdes priekšsēdētājs, 13. Saeimas deputāts Armands Krauze (ZZS) savā lapā sociālās saziņas vietnē “Facebook” izteicis aizdomas, ka kāds cenzē komentārus pie viņa publikācijas par Zviedrijas pieredzi cīņā ar Covid-19.

Deputāts paudis pieļāvumu, ka komentāru pie viņa publikācijas paslēpis kāds no Baltijas pētnieciskās žurnālistikas centra Re:Baltica paspārnē strādājošās faktu pārbaudes un sociālo tīklu pētniecības virtuālās laboratorijas aktīvistiem.

Turpat komentāros gan Krauzem tiek iebilsts, ka tas tehniski nav iespējams, tomēr deputāts nepadodas un paliek pie saviem uzskatiem – viņa kontā uzdarbojas Re:Chek.

Tomēr tā vien šķiet, ka deputāts Krauze alojas – ja arī kāds komentārs ir bijis paslēpts, tad to, visticamāk, izdarījis viņš pats, nejauši uzspiežot neīstajam taustiņam.

Visus komentārus var izlasīt šeit:

Zviedri saka, ka ap mēram 30 %, jeb 600 000 no Stokholmas reģiona iedzīvotājiem ir izslimojuši COVID-19.. To zviedri ir…

Gepostet von Armands Krauze am Dienstag, 21. April 2020

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un ministri, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar