Sajūsmināts par Bordāna partijas paveikto “oligarhu sēdināšanā aiz restēm”, Aivars Geidāns iestājies JKP

Aivars Geidāns

Saeimas deputāts Aivars Geidāns, kurš kopš šī gada jūnija bija pie frakcijām nepiederošs deputāts, ir iestājies Jaunajā konservatīvajā partijā (JKP), informējis politiskais spēks.

JKP norāda, ka Geidāns partijas valdei iesniedzis lūgumu uzņemt viņu partijas biedru rindās, un tā vienbalsīgi pieņēmusi pozitīvu lēmumu.

Geidānu pievienoties JKP pamudinājis partijas paveiktais 2022. gada budžeta tapšanas procesā.

Geidāns klāstījis, ka, strādājot Saeimā, viņam bija iespēja novērtēt katras partijas darbu un viņu pozitīvi pārsteidza JKP, kuras Saeimas frakcija “neatlaidīgi gadu no gada cīnījās par to, lai katra nākamā gada budžetā tiktu iekļauta to solījumu izpilde, kas visskaļāk izskanēja priekšvēlēšanu laikā”.

“Es augstu novērtēju JKP panāktā plāna “3×500″ realizāciju, jo šis plāns paredz mazināt nodokļu slogu iedzīvotājiem, īpaši mazo algu un pensiju saņēmējiem,” paudis jaunais partijas biedrs.

Vienlaikus viņš norādījis, ka atbalsta partijas “bezkompromisa pieeju” attiecība uz “oligarhu un naudas varas lomu politikā”.

“Daudzi citi korupciju ir gatavi apkarot vārdos, bet ir jābūt drosmei, lai stātos pretī konkrētiem valsts naudas izzadzējiem. Uzskatu, ka tikai pateicoties JKP aiz restēm nonākuši pirmie oligarhi,” akcentē Geidāns,

vienlaikus piebilstot, ka arī sāktā cīņa pret azartspēlēm ir nesusi rezultātus. Tā, piemēram, Ķekavas novada dome lēmusi aizliegt azartspēļu organizēšanu pašvaldības teritorijā.

Geidāns uzsvēra, ka tiesiskuma stiprināšana, azartspēļu ierobežošana un tradicionālo ģimenes vērtību aizstāvība būs arī viņa prioritātes turpmākajā darbā. Viņaprāt, šī ir spēcīga organizācija ar saliedētu līderu komandu, kura spēs sekmīgi startēt arī nākamajās Saeimas vēlēšanās.

Savukārt JKP valdes priekšsēdētāja vietnieks, Saeimas JKP frakcijas priekšsēdētāja biedrs Krišjānis Feldmans norāda, ka pozitīvi vērtē Geidāna pievienošanos viņu komandai, sakot, ka viņš ir jaunās paaudzes politiķis ar lielu entuziasmu un skaidru morālo stāju.

Feldmans ir pārliecināts, ka Geidāns saprot – politika nav tikai cīņa par resursu pārdali, bet gan par vērtībām, par to, kādu Latviju nodosim tālāk saviem bērniem. “Tai skaitā, cik liela loma tajā būs oligarhu un ekonomisko grupējumu varai, cik daudz iedzīvotāju turpinās pazudināt azartspēles, cik liela būs ienākumu nevienlīdzība,” paudis parlamentārietis.

Geidāns 13. Saeimas vēlēšanās startēja no “KPV LV” saraksta, un viņa mandāts Saeimā tika apstiprināts uz laiku 2019. gada 31. janvārī, kamēr ministra pienākumus pildīja Ralfs Nemiro. 2020. gada martā Nemiro atgriezās Saeimā un Geidāns zaudēja savu mandātu, tomēr mēnesi vēlāk viņš to atguva, jo par ekonomikas ministru kļuva Jānis Vitenbergs (NA). Vēlāk gan Vitenbergs lēma pamest “KPV LV” un uz laiku bija spiests atgriezties darbā parlamentā, kā rezultātā Geidāns atkal zaudēja savu “mīksto mandātu”.

Taču šī gada jūnijā Vitenbergs atgriezās ministra amatā, savukārt Geidāns atguva deputāta mandātu un kļuva par pie frakcijām nepiederošu deputātu.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


8
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Oksana Pedele
Oksana Pedele

Mums laukos dzimušajiem lauķiem nepatīk Bordāns.

Mammogrāpsts
Mammogrāpsts

Labs papildinājums brāļu Banānu kompānijā :-))

deputāts
deputāts

Kad tiks sasniegts 3×500 tad to 500 eur vērība i flācijaa un cenu pieauguma dēļ būs ne vairāk kā 250 eur. Bet JKP histēriski kliegs- redziet! Es taču solīju!!!

Ēriks
Ēriks

Pareizi darīja.

ruta
ruta

neparasta ir tikai nepamatota kavēšanās…. laikus būtu, vēl baltākas dienas būtu

Stienis
Stienis

:)))))) Klauns. Tajā pašā laikā tieši šī Saeimas sastāva (un attiecīgi valdības) dēļ iedzīvotāji dzīvo arvien sliktāk, nemaz nerunājot par elementāras brīvības ierobežošanu.

Kasiņš
Kasiņš

Kāds sajūsmināts idiots…

PILSONIS
PILSONIS

labi, ka ģaķi turas kopā