Zatlera vedekla izjaukusi LNT reportieres laulību

Zatlera vedekla

Zatlera vedekla Eva tiek vainota savas laulības pārkāpšanā un citas ģimenes jaukšanā.

Nerimst runas par nebūšanām eksprezidenta Valda Zatlera dēla Gustava Zatlera un viņa laulātās draudzenes Evas Sietiņsones-Zatleres laulībā (titulbildē). Šoreiz sānsolī tiek vainots nevis vīrs, bet sieva. Faktu, ka tieši Evas dēka ar precētu vīru izjaukusi citu ģimeni, žurnālam KasJauns apliecina LNT korespondente Dana Albrehta, kura pērn izšķīrās ar neuzticīgo vīru.

Aizvadītā gada nogalē publiski izskanēja ziņas par iespējamu krīzi AS Cēsu alus valdes priekšsēdētājas Evas Sietiņsones-Zatleres un viņas vīra Gustava Zatlera ģimenē, jo eksprezidenta Valda Zatlera dēls it kā esot neuzticīgs savai laulātajai draudzenei. Toreiz pāris, kas gredzenus mija 2008. gada vasarā, šo faktu noliedza.

LNT žurnāliste Dana Albrehta
LNT žurnāliste Dana Albrehta

Nu atklājies, ka jau 2011. gadā Zatlera vedekla Eva ļāvusies ārpusģimenes attiecībām, kas ar laiku nākušas gaismā, un to rezultātā šķirta pieredzējušā tirdzniecības jomas speciālista Edgara Untāla un ilggadējās Panorāmas un LNT ziņu dienesta žurnālistes Danas Albrehtas-Untāles laulība. Interesanti, ka 2012. gada februārī Edgars Untāls laida klajā grāmatu Pārdošanas burvis, kur izteica pateicību gan sievai Danai, gan mīļākajai Evai, kas, kā saka pats autors, viņu iedvesmojusi.

Pārdošanas speciālists Edgars Untāls
Pārdošanas speciālists Edgars Untāls

Eva Sietiņsone-Zatlere ar Edgaru Untālu iepazinās 2010. gadā Baltijas koučinga centra kursos. Arī pēc nodarbību pabeigšanas, abi turpināja tikties. Visu šo laiku pāris savu romānu spītīgi noliedza.

Zatlera vedekla
Eva un Gustavs Zatleri Vintage festivālā Spīķeros

Tikmēr nu jau ilgāku laiku žurnāliste TV sižetus piesaka bez vīra uzvārda – kā Dana Albrehta. „Jā, šķiršanās ir notikusi. Jūsu minētā iemesla dēļ. Plašāk šo situāciju nevēlos komentēt, jo tā ir privāta. Vienīgi jāpiebilst, ka mani kā žurnālisti pārsteidz, cik divkosīga, sekla un bez iekšējas inteliģences ir viena daļa tā dēvētās Latvijas elites pārstāvju, kuru ārējais, šķietami spožais publiskais tēls ir tikai liekulīga izkārtne, un cik viegli šie cilvēki piekopj amorālu dzīvesveidu,” intervijā žurnālam KasJauns komentē žurnāliste.

 

 

Populārākie raksti



Lasītāju viedokļi

avatar