“Vienotības” biedru vairākumam sabiedrības domas neinteresē

Vienotības biedriem viss vienalga
“Vienotības” līdere Solvita Āboltiņa politiskā spēka iekšējā balsojumā par Ministru prezidenta kandidatūru saņēmusi vairākuma atbalstu, vēsta aģentūra LETA, atsaucoties uz tās rīcībā esošu informāciju.

Aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka Ministru prezidente Laimdota Straujuma (V) un seši “Vienotības” frakcijas deputāti – Ints Dālderis, Lolita Čigāne, Andrejs Judins, Aleksejs Loskutovs, Veiko Spolītis un Ilze Viņķele – ir nobalsojuši pret Āboltiņas kandidatūru premjerministra amatam. Savukārt pārējie “Vienotības” pārstāvji ir balsojuši par Āboltiņu.

Vairākuma atbalsts Āboltiņai liecināja, ka šo kandidatūru politiskai spēks pēc balsojuma rezultātu apkopošanas arī plāno oficiāli izvirzīt kā premjera amata kandidātu.

Lai arī ir noslēdzies «Vienotības» frakcijas un valdes balsojums par partijas līderi Solvitu Āboltiņu kā iespējamo premjera amata kandidāti,  politiskais spēks nesteidzas oficiāli izvirzīt savu kandidatūru premjera amatam, pirmdien ziņo LETA.

 

Izsaki savu viedokli komentāros un seko mums Facebook un Twitter!

 Avots: LETA

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Vienotība agonē
Vienotība agonē

Lai kā arī būtu… Gan Vienotība gan āboltiņa jau šobrīd ir politiski līķi. Laitvijā vairs nav naivo kas par viņiem vēlētos vēlreiz balsot.

Guncha
Guncha

Virsraksts nepareizs, Vienotības biedriem neko nejautāja, tas ir valdes un frakcijas vairākuma viedoklis

:)
:)

Tik kurš būtu tas kandidāts, kuru sabiedriskā doma atbalstītu?
Domāju, ka jebkuru norietu.

Vajprats
Vajprats

Vienotibai vieta Tvaika iela.