Vienotība iedzīvojusies “Āboltiņas kompleksos”, uzskata no partijas izslēgtā politiķe

Āboltiņa

Vienotības valde dzīvo tādā kā kompleksā no Āboltiņas. Viņi pasūta socioloģisko aptauju un jautā – ar ko asociējas Vienotība? Un Vienotība asociējas ar Āboltiņu. Tāpēc, ka nav citu spilgtu līderu, nav citu darbu, kam būt priekšā,” tā Saeimas deputāte Solvita Āboltiņa apgalvoja Rīga TV 24 raidījumā “Preses klubs”.

Kā iemeslu viņas izslēgšanai no partijas politiķe minēja to, ka viņai “piekārta Vienotības vadītājas birka”. Tā likusi jaunajai valdei iedzīvoties kompleksos.

Āboltiņa gan piebilda, ka tas neatbilstot patiesībai. Viņa norāda, ka “komplekso” jau divas partijas valdes – gan ar Piebalgu priekšgalā, gan tagadējā.

Politiķe norādīja, ka viņas izslēgšana no partijas parāda to, ka jaunā valde nevēlas risināt īsto problēmu – izvēlēties jaunu ekonomikas ministru.

“Arī šobrīd savai nespējai un problēmu nerisināšanai atkal izmeta priekšā Āboltiņu,” valdi kritizēja no partijas izslēgtā deputāte. Šādu situāciju viņa daļēji uztverot par “spēcīgas personības likstām”.

Āboltiņa uzskata, ka valde ar šādu rīcību neko nav atrisinājusi. “Ja es biju pēdējais šķērslis, es viņiem vēlu veiksmi. Bet manā uztverē politikā ir jānāk ar darbiem un idejām. Tikai ar jauniem darbiem un idejām var aizēnot iepriekšējo līderi,” raidījumā sacīja Āboltiņa.

Āboltiņa ar ironiju atzina, ka vismaz netiks vainota nākamo vēlēšanu rezultātos. “Es biju gatava tam, ka uz nākamajām vēlēšanām, kad es jau sen būšu Ārlietu ministrijā, rezultātus skaidrotu ar to, ka Āboltiņa par vēlu aizgāja. Tagad vismaz izslēdza laikus un viņiem vēl ir iespēja kaut ko nodemonstrēt,” smaidot  teica Āboltiņa.

 

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar