Vai tieslietu ministra amatā var būt cilvēks, kurš draud žurnālistiem?

Dzintars Rasnačs

Žurnālists Sandris Točs mikroblogošanas vietnē Twitter apgalvo, ka tieslietu ministrs Rasnačs draudējis viņam ar kriminālprocesu. 

Rasnačs

Ja žurnālista teiktais atbilst patiesībai, un par to īsti nav pamata šaubīties, tad kārtējo reizi radies iemesls pamatotam jautājumam – vai tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs atbilst savam amatam?  Ja savas privātās iedzīves pārvadāšana ar dienesta transportu Rasnačam pagāja bez sekām, atšķirībā no Belēviča, kurš bija spiests atkāpties tikpat niecīga pārkāpuma dēļ, tad jājautā  – vai arī šoreiz prese un valdības vadītājs  būs tikpat iecietīgi pret Rasnaču?
.
Skaidrs, ka dusmās un uztraukumā katrs var sarunāt vairāk nekā vajag, taču ministra postenis tomēr uzliek zināmus pienākumus. Draudēt, izdarīt spiedienu uz žurnālistiem vajadzētu būt nepieņemamai uzvedībai sevi cienošā Eiropas valstī.
Kāds ir jūsu viedoklis? Rakstiet komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
pareizais
pareizais

Latvijā ir izveidots rezervāts! Tiesu sistēma ir iepuvusi. Šim ministram ir sen laiks būt politiskajā mēslainē. Vēlēšanu sistēma arī drjaņ! Tāpēc nesaprotu par j]kādiem nopelniem pie varas esošajiem tiek celtas algas, bet tauta mērdēta badā tiek!!!

sana
sana

visa tiesu sistēma valsts rekets, Tiesu izpildītāji rullē…ceļ mājas mežparkā, piesavina īpašumus utt……….cik daudz nelikumības. Latvietis nejūtas aizsargāts savā valstī!

Rīdziniece
Rīdziniece

Jautājumu nav! Tādi esam-visam pāri valda nauda.

Elita
Elita

Neķeriet muļķus! Par Rīgas domes priekšsēdētāja Nila Ušakova (SC) preses sekretāru no 2014. gada, 10.februāra, kļūs līdzšinējais laikraksta «Diena» Komentāru nodaļas vadītāja pienākumu izpildītājs Sandris Točs. Vai kādam vēl ir jautājumi?