Vai Artusam Kaimiņam sakāpis galvā?

Artuss Kaimiņš

Saeimas deputātam Artusam Kaimiņam, kā jau svarīgam vīram pieklājas, ir džips. Un ja Kaimiņa prāt, viņš ir svarīgs vīrs, tad likumi nav rakstīti viņam. Jo kā gan citādi izskaidrot to, ka partijas “KPV” dibinātājs savu auto parko tur, kur pašam gribas.

Pēdējo pāris nedēļu laikā jau vismaz otro reizi politiķis un skaļais taisnības cīnītājs savu auto atstājis tādā vietā, kur vairums vienkāršo ļaužu pat neiedomātos, ka tas vispār ir iespējams. Šoreiz Kaimiņam acīmredzot tik ļoti gribējās tikt pie ēdmaņām, ka viņa mērķis – ātrāk iepirkties Rīgas Centrāltirgū – bija augstāks par noteikumiem.

Kā situāciju savā lapā sociālajā tīklā Facebook apraksta “Rīgas centrāltirgus” pārstāvis Ivars Jakovels, Kaimiņš 17. novembrī devās iepirkties, iespējams, lai godam nosvinētu Valsts proklamēšanas gadadienu ar pienācīgi saklātu svētku galdu un, ņemot vērā, ka tuvumā Centrāltirgus gaļas paviljonam brīvas stāvvietas nav bijis, tautas kalps izvēlējies savu džipu novietot uz ietves, kas nav atļauts. Turklāt tādā vietā, kur stāvvieta rezervēta divām ātrās palīdzības automašīnām.

Kaimiņš ignorējis arī apsardzes darbinieku aizrādījumu. Savukārt atbildot uz Centrāltirgus pārstāvja Ivara Jakovela uzdoto jautājumu – “Kaimiņa kungs, vai jums nešķiet, ka šī vieta nav paredzēta auto novietošanai, bet gan rezervēta ātrajai palīdzībai?” – deputāts atbildējis bramanīgi: “Es sarunāju un apsargi man atļāva!”

“Kas svarīgāks – cilvēku dzīvība vai produkti svētku dzīru galdam? Varētu likties absurds jautājums. Arī man līdz šodienai tā liktos. Bet sāku apsvērt, ka Saeimas deputāta dzīru galds vismaz dažu personāžu prātos ir svarīgāks par cilvēku dzīvību glābšanu!”, Facebook raksta Ivars Jakovels.

“Šodien pirmssvētku diena. Daudzi steidzas uz Centrāltirgu iepirkties un starp viņiem arī “Tiesiskuma aizstāvis” un 12. Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš.

Tā kā tuvumā gaļas paviljonam tautas kalps neatrada vietu savam bezceļu valdniekam, tad auto pretēji ceļu satiksmes noteikumiem izvēlējās novietot uz ietves, kur stāvvieta rezervēta divām ātrās palīdzības automašīnām.

Klaji ignorējot apsardzes iebildumus par ietvi un vietu, kas rezervēta operatīvajam transportam dzīvību glābšanai, Kaimiņš devās gaļas paviljona virzienā. Kur cita starpā var iegādāties arī kādu prāvāku gaļas gabalu asiņainā steika pagatavošanai – kā nekā valsts svētku laiks un “Tiesiskuma aizstāvim” tos pienāktos nosvinēt brangāk nekā parastu piektdienu kādā no Vecrīgas krogiem ar dūru vicināšanas elementiem (iepriekšējo gadu mediju ziņas).

Atgriežoties deputātam ar iepirkumu pilniem maisiņiem, uzrunāju slaveno tautas kalpu ar vārdiem: “Kaimiņa kungs, vai Jums nešķiet, ka šī vieta nav paredzēta auto novietošanai, bet gan rezervēta ātrajai palīdzībai?” Uz to saņēmu izsmeļošu atbildi: “Jā, paldies, mani apsardze jau informēja, bet es sarunāju un apsargi man atļāva!”

Tik klaju melošanu, cinismu un tiesisko nihilismu kādu laiku nebiju redzējis, bet, pārfrāzējot senāku teicienu, jāsaka: ir mazi meli, lieli meli un ir KAIMIŅŠ! – Kam pieder valsts?!” secina Centrāltirgus pārstāvis.

Pavisam nesen žurnāls “Kas Jauns” vēstīja, ka Kaimiņam gadījies šo pašu “Land Rover” atstāt arī neatļautā vietā Rīgas klusajā centrā. Viela pārdomām, vai tā jums nešķiet?

 

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Populārākie raksti



3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Sigurds Andrievs Niedra
Sigurds Andrievs Niedra

Veltīts Jurģim un Puaro! Ja, kas šis centrāltirgus pārstāvis ir no Saskaņas centra un jelgavas nodaļas. Neesmu galīgi Kaimiņa fans, bet šī anti reklāma viņam ir neorģināla un teksts ar humoru uzrakstīts!
Vakar nepareizi noparkojos Berlīnē, par to dabūju naudas sodu, šeit situācija līdzīga ar nepareizu noparkošanos, bet vai kaimiņš neskaitot publisku “sūdu” no SC dabūja arī naudas sodu par neatļautu stāvēšanu?

Sandis
Sandis

:D nu teksts gan debīls, no mušas ziloni izpūst mēģina… asiņainais steiks viņam , pipec :D :D

Esss
Esss

Nu,velti censaties.Artuss ir sevi pieradijis ar darbiem.Kam negadas.Jums jau ne,,pasarg.dies…..