Uzņēmumi pamet valsti, slimnieki mirst, bet Saeima uztur nevajadzīgas rezidences savējiem

Seržants Saeima
Foto no Facebook.com
Jūrmalā, vienā no prestižākajiem rajoniem, uz viena no valstī visdārgākajiem zemes gabaliem atrodas nu jau paplukusi Saeimas rezidence. Tas ir vēl padomju laiku mantojums, kad tā sauktās nomenklatūras pārstāvjiem bija pieejami dažādi parastajiem cilvēkiem nepieejami labumi. Tajā skaitā atpūta lepnos apartamentos ar skatu uz jūru.
.
Šobrīd šo rezidenci uztur nodokļu maksātāji. Jēgas un vajadzības pēc tās nav nekādas. Ja nu vienīgi kāds deputāts sarīko savai sievasmātei ballīti, samaksājot vien simbolisku cenu. Tomēr vēl aizvien, tieši tāpat kā padomju laikos, rezidence nav pieejama visiem. Jūs savai sievasmātei tur diemžēl nevar sarīkot jubileju.
.
Šāda situācija ir nepieņemama gan no ētiskā, gan ekonomiskā viedokļa. Atbildīgi par šādu situāciju ir Saeimas deputāti un prezidijs, it īpaši Saeimas priekšsēdētāja. Jācer, ka skandalozais gadījums ar Kārļa Seržanta sievasmātes jubilejas svinībām liks šiem atbildīgajiem pieņemt pareizos lēmumus un pārdot godīgā izsolē šo valstij nevajadzīgo īpašumu, iegūtos līdzekļus ieguldot kādā bērnudārzā, skolā, poliklīnikā vai ekipējumā zemessardzei.
.
Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


8
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
akmentiņš
akmentiņš

interesanti, bet bez pārsteiguma, lielie taisnības cīnītāji, nokļūstot pie siles kļūst par tādām pašām cūkām kā visi pārējie. Seržans, Mimakins …..

nu nja
nu nja

es nesaprotu, kur ir visi mūsu rīcībspējīgie vīrieši, jaunekļi? man šķiet, ka pienācis laiks kaut ko darīt – celties un aizstāvēt savus bērnus, mātes, sievas. cik ilgi vēl sabiedrība gatava paciest ne tikai politiķu radīto nabadzību, bet arī morālus pazemojumus, par kuriem jau ik dienas jālasa, jādzird, jāuzzina.

Nu NU
Nu NU

Interesanti, kam Seržants ir uzkāpis uz astes vai ko ar šīm sensacionālajām ziņām grib paslēpt. Te Seržants nobildēts pie spēļu zāles, tad noīrējis atpūtas telpas??? Mums jau tā ir ļoti tiesiska valsts, pārtikusi, viss sakārtots gan medicīnā, gan nodokļu sistēmā. Vienīgais kas ir palicis nesakārtots tie ir resnie bērni, kas bulciņas ēd un pīpējošie autovadītāji, un ak vai gandrīz aizmirsu par tiem ekonomikas grāvējiem, kas alu pērk 2 litru iepakojumā – par šiem vispār iespējams, ka vajadzēja drošibas policijai reģistru veidot, jo viņi tādi aizdomīgi…varbūt pat perversi un droši vien netradicionāli orientēti, kāpēc nepērk visīti 0.7?

tā starp citu
tā starp citu

vispār tas ir mūsu padomju mantojums, pievienojamies ES kad esam nabagi, un es nesaprotu kā var nedomāt par labāku dzīvi, daudzi cilvēki redz nabadzību,un saprot ka rietumos dzīve ir labāka, un visi tak domā par savu tagadējo dzīvi nevis par saulaino nākotni.

Gunuks
Gunuks

Vai tad vispār kādiem šiem paziņojumiem un raidījumiem ir jēga. Tāpat nekas nemainās un visi kā auni iet uz vēlēšanām. Ja nobalsotu kā 20 procenti, tad varbūt kāds padomātu.

Zane
Zane

Kas šito raksta? Raksts ir atstāsts no tv3 raidījuma “Bez Tabu”, tikai nepilnīgs un naidu kurinošāks. Jēga nekāda- bija paskaidrota un pierādīta. Absolūti piekrītu, ka šāda privāta rezidences izmantošana ir nekaunīga pļauka iedzīvotājiem, bet uzņemt ārvalstu viesus un delegācijas viesnīcās būtu dārgāk.

salvis
salvis

Pārtraukt kompensāciju izmaksāšanu un lao deputāti .— tālbraucēji dzīvo kojās kā studenti sesijas laikā…

Janka
Janka

Varbūt raksta autoram nevajadzētu domāt kā Ļeņinam un tad šādi pāris teikumu gara darbi netaptu.