Tramps pieprasa tiem, kuri atteikušies ierasties viņa inaugurācijas ceremonijā, atdot biļetes

Tramps

Jaunievēlētais ASV prezidents Donalds Tramps vērsies ar lūgumu tiem uzaicinātajiem, kuri atteikušies ierasties viņa inaugurācijas ceremonijā, atdot ielūgumus. Šo aicinājumu viņš izteicis TV kanāla Fox News raidījumā Fox & Friends.

„Tas ir normāli, ja cilvēki nenāks. Taču tad lai atdod ielūgumus, tie mums noderēs”,  – teica Tramps.

Kā vēsta Fox News, Amerikas 45.prezidenta amatā stāšanās ceremoniju nolēmuši boikotēt apmēram četrdesmit kongresmeņu no Demokrātu partijas.

Daudzi kongresmeņi savu lēmumu skaidro ar Trampa strīdu ar kongresmeni Džonu Lūisu, kurš ir pazīstams kā cīnītājs par cilvēktiesībām. Daudziem amerikāņiem Lūiss ir varonis. Lūiss sacījis, ka, ņemot vērā Krievijas iejaukšanos ASV vēlēšanās, Tramps ir „neleģitīms prezidents”.

17.janvārī Vašingtonā kāds vīrietis, protestējot pret Trampa ievēlēšanu, sevi aizdedzinājis. Ar veselībai bīstamiem  apdegumiem viņš nogādāts slimnīcā.

Tostarp  The Washington Times vēsta, ka vismaz divdesmit Amerikas pilsētās parādījušies sludinājumi, kuros piedāvāts par samaksu  piedalīties protesta akcijās saistībā ar Donalda Trampa stāšanos amatā.

Trampa inaugurācijas ceremoniju piektdien grasās apmeklēt 800 līdz 900 tūkstoši cilvēku. Pagaidām nav skaidrs, vai inaugurācijas dienā notiks protesta akcijas.

Video var noskatīties TV kanāla Fox News mājaslapā  ŠEIT.

 

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar