Sudraba: Latvija aizsardzības jomai tērē pārāk daudz

No Sirds Latvijai

Kā vienu no naudas avotiem, lai celtu ģimeņu labklājību, Ingunas Sudrabas vadītā partija ”No sirds Latvijai” piedāvā samazināt izdevumus Latvijas aizsardzībai.

Pēc Krievijas agresijas Ukrainā Latvija pakāpeniski sasniedza mērķi militārajai jomai atvēlēt NATO alianses prasītos 2% no iekšzemes kopprodukta. Par to mūsu valsts saņēma pastiprinātas NATO garantijas Latvijas drošībai. ASV prezidents Donalds Tramps uzstāj, ka NATO valstīm būtu par aizsardzību jāmaksā vēl vairāk. Tikmēr partijas “No sirds Latvijai” vadītāja Inguna Sudraba uzskata, ka jau tagad Latvija aizsardzības jomai tērē pārāk daudz.

“Ne jau dzelžos iztērētā nauda liecina par valsts drošību. Ja cilvēki turpina aizbraukt no valsts, tad viņi šeit nejūtas droši. Mūsu teksts ir jāuztver dziļi filozofiski – tankus mainīt pret trešo vai ceturto bērnu ģimenē,” intervijā LNT rīta raidījumam “900 sekundes” teica Sudraba.

 

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


6
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
mumu
mumu

Sudraba ir valstiski un patriotiski domāoša

kate
kate

Daļu no aizsardzības budžeta ir jānovirza Robežsardzei aprīkojumam, amata algām un vecuma pensijām. Robežsardzē, kas ir pirmais valsts aizsardzības postenis, algas un pensijas nedrīkst būt zemākas par valstī vidējo algu, ka tas ir Lietuvā un Igaunijā, kura tērē iekšējai aizsardzībai 10 reizes vairāk nekā Latvija.

Jonas
Jonas

Ko lai citu teiktu ķoķa Serebro?

hmmm
hmmm

Тетя Серебро хочет озолотиться.

Lamata
Lamata

Nevajaga aizmirst arī ieroču ražotāju lobiju. Ja Tramps uzstās, ka tie jāiepērk no ASV, arī ar 4% no IKP nepietiks. AM varēs izķinķelēt naudu pēc patikšanas. Jo viss tiks ieskaitīts aizsardzības vajadzībām.

Teodos
Teodos

Tuvojas vēlēšanas, pat ši tante balsi atradusi.