Strīķe dabū nogaršot zāles, kuras pati gadiem izrakstījusi citiem

Juta Strīķe

Einara Repšes un partijas “Jaunais laiks” bez konkursa KNAB vadībā iebīdītā Juta Strīķe, kas gadiem cīnījusies, izsekojusi un fabricējusi lietas tikai pret Einara Repšes, “Jaunā laika” un “Vienotības” politiskajiem konkurentiem un pretiniekiem, sistemātiski pasargājot no izmeklēšanas “Jaunā laika” un “Vienotības” politiķus, pēkšņi ir sašutusi un pati sūdzas par politisku vajāšanu.

Pievērsiet uzmanību tam, ka Juta Strīķe, ilgadējā KNAB faktiskā vadītāja, apgalvo, ka “esam nonākuši tiktāl, ka likuma aizsardzību bauda tikai tie, kuri ir iedabūjuši sev paklausīgus kadrus par ģenerālprokuroru vai Drošības policijas priekšnieku. Bet tie, kas šādai prettiesiskuma sistēmai pretojas, saņem likumā pamatotu patvaļu.”

Strīķes kundze nešaubīgi zina, ko runā. Tieši likumā pamatota patvaļa ir vislabākie vārdi, kā raksturot viņas pašas darbību KNAB vadībā.

Mēdz teikt, ka liktenim ir savdabīga humora izjūta. Šeit nu tas ir vērojam pilnībā.

Zemāk viss Strīķes paziņojums viņas Facebook lapā:

Strīķe

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Fredis
Fredis

Ak tu Dieviņ, tētiņ, kā Elitai kož kaulā itin viss, kas kaut kādā veidā skar maizeshūtes labsajūtu, tai skaitā arī Strīķe, protams.

haralds
haralds

tā gadās!

andris
andris

Raksta autoriem ļļļloti nepatīik Strike it seviski vinas darb;iba KANB, jo vinas darnam bija rezultati.Jusu darba devejiem vajadzetu samazinat honoraru par braki Jusu darba.

Aleksandrs
Aleksandrs

andri-ticamībai vajadzēja piesaukt kaut vienu labu darbu ko Anna tas ir Juta veikusi valsts labā….. Pašvaldības vēlēšanu aģitācijā viņa solīja cīņu pret korupciju Rīgā. Kāpēc ar to viņa nenodarbojās KNAB? Pēc ievēlēšanām TV raidījumā Tieša runa viņa divas reizes piesauca revolucionāru pieeju Rīgas Domes darbā. Es ceru ka tā nebūs ļeļinisma-staļinisma garā. Un lai tas Kungs sargā mūs no JKP trijiem musketieriem!

N.(V.)Ozolins
N.(V.)Ozolins

Juta ir Meitene ar,vismaz,diviem komplektiem”Vistas izsrādājumu”,tāpēc Viņai labāk būtu piemērots uzvārds ar īso i…Gan jau atkal,kautkas,ir padomā…Garlaicīgi,Mums,ar Viņu RD,nebūs!