Straujumas angļu valoda brien Slaktera “nasing spešal” pēdās

Straujumas angļu valoda

Premjerministres Straujumas angļu valoda, iespējams, ir visnotaļ ciešama sarunai apavu vai dārzeņu bodītē ārzemēs, taču kā Latvijas valdības vadītājai uzstājoties plašai publikai ir zem katras kritikas, uzskata vairums sabiedrības Latvijā. Kādas emocijas premjerministres Straujumas angļu valoda raisījusi aiz mūsu zemes robežām, pagaidām ziņu nav.

Jāpiebilst, ka māžošanās runājot angliski un poliglotu tēlošana Latvijas augstāko amatpersonu aprindās nav nekas jauns. Te jāatceras skandāls, kad 2008. gada novembrī aģentūras “Bloomberg” žurnāliste intervēja toreizējo Latvijas finanšu ministru Ati Slakteri, kurā viņš izcēlās ar “īpašu kompetenci” finansēs, demonstrēja dīvainu angļu valodu un sniedza dīvainas atbildes, laižot tautā slavenās frāzes “nothing special” un “we will be ļoti taupīgi”, kā arī kādreizējās kultūras ministres Žanetas Jaunzemes-Grendes uzruna Sinsinati Pasaules koru olimpiādē.

begun became become

Posted by Смешная Группа – Latvijas Humors. on Wednesday, December 2, 2015

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
njaa
njaa

Kauns pat klausīties.ja neproti runāt angliski-nerunā.un ko vispār tāds cilvēks meklē deputātu vidū?Ikvienam deputātam būtu jāspēj angļu valodu pārvaldīt nevainojami!

RIODSS
RIODSS

Bet tie aplicēji jau nesēž premjera krēslā )))

Haris
Haris

Man domāt ka lielāka daļa no Straujumas aplicejiem nezin ne angļu ne kādu citu svešvalodau pat tāda līmenī!