Straujuma popularitātes zaudēšanā atradusi vainīgo

Lūgta komentēt sabiedrības atbalsta kritumu viņai, Ministru prezidente Laimdota Straujuma šorīt telekompānijas LNT raidījumā “900 sekundes” pieļāva, ka tas varētu būt skaidrojams ar nepatiku tieši no “Saskaņas” elektorāta puses.

“Iespējams, ka vismaz daļa no “Saskaņas” vēlētāju grupas sagaida citu attieksmi pret notikumiem Ukrainā,” uzskata valdības vadītāja. Tomēr viņa uzsvēra, ka negrasās savu viedokli mainīt tikai tāpēc, lai kļūtu populārāka. “Notikumi par Ukrainu un Krievijas lomu tajos man ir pilnīgi viennozīmīgi traktējami,” piebilda premjerministre.

Ministru prezidente Starujuma apgalvoja, ka par spīti atbalsta kritumam pagaidām nav domājusi par demisionēšanu un viņai nav zināms, ka šāds jautājums “Vienotībā” būtu apspriests.

“Es varu pateikt, ka negatavojos demisionēt 7.jūlijā, kad Eiropas Parlamentam ir jāsniedz pēdējais ziņojums par prezidentūru, arī 1.augustā vai 1.septembrī negatavojos [demisionēt],” sacīja valdības vadītāja.

Kā jau vēstījām, aprīlī Straujumas darbību negatīvi vērtē teju puse Latvijas iedzīvotāju, taču vienlaikus ir nostabilizējies pozitīvo vērtējumu īpatsvars, liecina “Latvijas Faktu” veiktais pētījums.

Populārākie raksti



8
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
aksu
aksu

Pričom te saskaņas vēlētājs?! Tiem šī tante vienmēr pie irsas ir bijusi! Vēl Vangažu briežu dārza iemītnieku atbalsta kritumu varēja pieminēt,ibio. Tak’ aklam skaidrs, ka atbalsta kritums var būt tikai un vienīgi atbalstītāju rindās!!!

Anonīms
Anonīms

Pilnīgi piekritu,paši pielūdzēji!

ubags
ubags

Straujuma strādās līdz brīdim, kad nosprāgs pēdējais ubags!

Žanets
Žanets

Domāju, ka ņirgāšanās ir nepamatota!
Premjere Straujumas kundze ir ļoti piemērota šajā vietā, šajā laikā un šajā situācijā.

Fēliks
Fēliks

Protams ka Straujuma nedemisionēs. Spriežot pēc viņas uzstāšanās dažādos mēdijos, rodas iespaids ka kundzei ir trulas bailes dzīvot bez apsardzes..

nazis
nazis

Elektorāts ir partijām, kas ievēlētas Saeimā. Valdībai nevajadzētu šķirot cilvēkus, iedzīvotājus pēc simpātijām vienai vai citai partijai. Tas arī ir iemesls popularitātes kritumam kopā ar visu pārējo neizlēmīgo, neskaidro valdības rīcību.

haralds
haralds

“[“Ci†adeles” pārdevēji] uzskata, ka viņi ir panākuši tādu vienošanos, kādu viņi ir panākuši!” © bremze Lēnuma
“… kas attiecas par nodokļa atcelšanu … neatcelšanu … sajuka!” © bremze Lēnuma
“man ir virsraksti. nav brille.” © bremze Lēnuma
atpakaļejošie likumi nestrādā © bremze Lēnuma
https://www.tvnet.lv/zinas/latvija/541732-straujuma_2014_gads_ir_bijis_vetrainiem_notikumiem_bagats/comments

.
.

ar lielummāniju slima nespējniece amatā nodarbojas ar kaitniecību pret valsti un tautu, viņu inspirē visveiksmīgākā kriminālnoziedzniece cilveces vēsturē, kuras dalību mahinācijās ar NOBELA NAUDU letiņi pārrunā tikai pa kaktiem vien, tiesībsargu lr nav vismaz pusgadsimtu, straujumas pvd=valdošās mafijas SS LEĢIONS, NOZIEDZNIECE PRET CILVĒCI