Solvita Āboltiņa varētu pamest politiku

Solvita Āboltiņa

Solvita Āboltiņa, pašreizējā Vienotības līdere, kas partijas valdes priekšsēdētājas amatu atstās 4.jūnijā, neizslēdz iespēju pamest politiku, ja mainīsies situācija politiskā spēka iekšienē. To viņa ļāva noprast, runājot radio Baltkom ēterā.

Āboltiņa turklāt norādīja, ka patlaban viņa nedrīkstot pievilt savus kolēģus un vēlētājus.

Baltkom: Vai jūs grasāties pamest Vienotību?

Āboltiņa: Es domāju.

Baltkom: Tas nozīmē, kas jūs varētu aiziet no Vienotības?

Āboltiņa: Es tomēr apsolīju, ka palikšu ar Vienotību.

Baltkom: Bet ir taču kādi nosacījumi, lai jūs paliktu partijā?

Āboltiņa: Pašreizējā situācijā es nevaru aiziet un pievilt lielu daļu cilvēku Vienotībā, kas man uzticas, lūdz padomus un saka, lai es paliktu jebkurā gadījumā, palīdzētu viņiem un strādātu viņu komandā. Tāpēc es nevaru pievilt šos cilvēkus.

Baltkom: Tomēr ir arī cita daļa cilvēku – tā, kas grib, lai jūs pamestu Vienotību.

Āboltiņa: Jā, ir, un viņi to neslēpj. Taču ir arī vēlētāji, kas man zvana un atbalsta mani. Protams, es vērtēšu to visu, kā arī to, kas notiks tālāk. Jebkurā gadījumā es strādāšu tajā komandā, kura tiks izveidota Vienotībā pēc 4.jūnija.

Baltkom: Plāns B jums ir?

Āboltiņa: Protams.

Baltkom: Vai tas ir saistīts ar politiku?

Āboltiņa: Es paklusēšu.

Kā zināms, Solvita Āboltiņa ārkārtas kongresā nekandidēs uz Vienotības priekšsēdētājas amatu. To viņa paziņoja, uzrunājot partijas biedrus pirms politiskā spēka pārstāvju tradicionālā teātra apmeklējuma svētdien.

“Ticība saviem spēkiem, nākotnei un atdzimšanai šodien ir nepieciešama arī Vienotībai. Es ticu, ka Vienotība ir nepieciešama Latvijai, un tieši tāpēc es nevienu brīdi neesmu uzskatījusi, ka iespējama atdzimšana bez reālām pārmaiņām partijā, bez reālas partijas vadītāja nomaiņas, bez reālas rindu sakārtošanas. Un tieši tāpēc es neuzskatu un neesmu uzskatījusi par iespējamu kandidēt par valdes priekšsēdētāju nākamajās gaidāmajās 4.jūnija kongresa vēlēšanās,” sacīja Solvita Āboltiņa.

 

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Avots: radio Baltkom

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Niknais
Niknais

Bankas kontā vairs nav vietas?

Lauku vecis
Lauku vecis

Lai iet auklēt nazbērnus un Vienotībai vieglas smiltis!