Šķeļas Kaimiņa partija: melu un principa pēc KPV LV pamet Neo ar domubiedriem

KPV LV Kaimiņš Poikāns

lmārs Poikāns un vairāki citi partijas «KPV LV» biedri šodien paziņoja par aiziešanu no politiskā spēka un aiziešanu no partijas valdes.

Kā iemeslus Poikāns minēja partijas līdera Artusa Kaimiņa melošanu, kā arī situāciju ar neskaidro finansējumu. Poikāns norādīja, ka politisko spēku pamet, jo ir guvis pietiekami daudz pierādījumu, ka «man nav pa ceļam» ar Kaimiņu.

Poikāns norādīja, ka šis «nav nesaskaņu, bet gan ir principa jautājums». Biedriem netika sniegta pilnvērtīga informācija, kā arī tika mēģināts «vilkt iekšā cilvēkus» ar neskaidru reputāciju, viņš apgalvoja. «Man ir svarīgi saglabāt savu vārdu un es netaisos iesaistīties apšaubāmās lietās,» akcentēja līdzšinējais partijas biedrs.

Pašreizējie politiskā spēka opozicionāri norādīja, ka viens no identificētajiem riskiem esot partijā nepārstāvētā advokāta Alda Gobzema ietekme, kuru Kaimiņš esot mēģinājis virzīt kā galveno iespējamo kandidātu uz Rīgas mēra amatu pašvaldību vēlēšanās.

Partijas valdi pametīs Poikāns, Marita Eisaka, Uldis Neilands un Armands Kincs.

Vien pāris mēnešus pēc partijas «KPV LV» izveides sašķēlusies tās vadība un četri no deviņiem tās valdes locekļiem nolēmuši partiju pamest, jo esot vīlušies partijas ideālos un tās līderī, vakar ziņoja Latvijas Televīzija.

Konflikts partijas vadībā esot briedis jau kādu laiku, un pirms nedēļas partijas valdes sēdē esot bijis plānots lemt par paša Kaimiņa izslēgšanu no partijas viņa vadības stila dēļ.

Savukārt Kaimiņš apgalvoja, ka neesot zinājis par šādu biedru ieceri, taču viņš esot gatavs šādam pavērsienam, jo notikumi esot vērtējami kā politisko nelabvēļu īstenota klasiska partijas graušana no iekšpuses.

Pēc Kaimiņa vārdiem, notiekošais esot normāla partijas attīstība, turklāt valdē aizvien paliek pieci cilvēki, tātad ir kvorums un valde ir lemtspējīga.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Avots: LETA

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Maija
Maija

Fuuu……., es jau domāju, vai tiešām Poikāns arī piedalīsies tai sliktu aktieru teātrī! It kā taču gudrs cilvēks, bet ar Kaimiņu?!