Šarlatānam Rudzītim pievienojas dziesminieks Dimiters

Kaspars Dimiters

Stambulas konvencijas pretinieku rindas kļuvušas bagātākas ar vēl vienu spilgtu personību. Dziesminieks Kaspars Dimiters pat lūdzot Dievu, lai Krievijas armija ātrāk iekarotu Latviju, jo neredz citu iespēju kā atbrīvot Latviju no viņaprāt kaitīgajām idejām.

Iepriekšējā nedēļā sociālajos tīklos Tieslietu ministrijas skandalozo atzinumu par Stambulas konvenciju aizstāvēja arī izbijušais psihoterapeits Viesturs Rudzītis, kurš ir slavens ar saviem izteikumiem par sieviešu sišanu un pašradītām teorijām par sievietes dabu.

Vai arī Viesturs Rudzītis, tāpat kā viņa domubiedrs Kaspars Dimiters, lūdz Dievu, lai Krievija ātrāk iekarotu Latviju, nav zināms, taču jebkurā gadījumā ir redzams, ka Stambulas konvencijas pretinieku nometne apvieno aizvien vairāk vienādi domājošu īpatņu. 

 

kaspars dimiters

Savā blogā nebruks.lv Kaspars  Dimiters raksta: „Ja esam dzīvi, visai tautai būtu jāiziet ielās, lai valsts un kultūras varu sagrābušajiem to atņemtu. Latvijas bērnus pēc Stambulas konvencijas akcepta, pavisam drīz ar likumu aizliegs dēvēt un dalīt pēc to dzimuma, jo viņi, kad paaugsies, likumīgi drīkstēs savu dzimumu izvēlēties paši. Varas sadursme ar tieslietu ministru Dzintaru Rasnaču atklāj, kas ir kas.

Evaņģēlijs saka: „Nebīstieties no tiem, kas miesu nokauj un dvēseli nevar nokaut; bet bīstieties vairāk no tā, kas miesu un dvēseli var nomaitāt ellē”. Pirmie, agresīvie marksisti, boļševiki, bija tie, no kuriem nebija jābīstas, jo viņi kāva miesas. Ticības jaunmocekļu pulki liecināja, ka dvēseles sev nomaitāt neļaus un šodien jau ir kanonizēti par svētajiem.

Latvijas prezidents apliecināja, ka ir gatavs šo sātanistu ierindai. Sātanisti ir visi, kas šo konvenciju atbalsta. Arī vadošā LV inteliģence, kas turas satori.lv perversā starojuma laukā. Vējonis ir Lemberga auglis. Lembergs gadiem tēloja Sorosa kritiķi. Vējonī ventiņu mērs sevi pierāda kā Latvijas Sorosu.

Lūdzu Dievu, lai Krievijas karaspēks pēc iespējas ātrāk šos NATO apsargātos sātanistus no Latvijas padzen – kamēr mūsu bērni un mazbērni ar varu vēl netiek piespiesti izvēlēties kļūt par dzimumkropļiem.

Tikt galā ar krieviem mums IR pieredze. Latvija LPSR sastāvā bija PSRS ārzemes un pēc LPSR laika tauta vismasveidīgākajā veidā apliecināja, ka Atmodai ir gatava. Pēc divām pēcatmodas dekādēm šodien šādas tautas vairs nav. Tikt galā ar dzimummaiņas sātanistiem mums pieredzes nevar būt, jo sabiedrība ar mediju tehnoloģijām ir neitralizēta – gan mediju, gan valsts varas groži ir rokās pašiem bērnu dvēseļu bendēm jeb sātanistiem.

Stambulas konvencija atklāj, ka visam, kas Latvijā degradēts, bijusi sava nozīme. Arī Lata pazudināšanai, jo Lats bija viens no mūsu kultūrvēsturiskās pašapziņas stūrakmeņiem un simboliem. Lats savos monētu apļos sargāja arī mūsu tautas sakrālo zilbi „LAT”. Es ardievas gan Latam, gan Latvijai jau nodziedāju. Toreiz vēl cerībā. Vai šodien cerībai vēl ir pamats? Vērojot sabiedrības reakciju uz notiekošo un protestu formālo vārgumu, manuprāt, vairs nav.

Kultūra, dzeja, māksla, mūzika, tauta visu šo jēdzienu tradicionālajā nozīmē ir mirusi. Dzimumu Mātei Latvijai un tās vēl nedeģenerētajiem bērniem maina ar varu – ar valsts varu.

Latvieti, dziedi ardievas Tēvzemes pagātnei, senču un kultūras dižgaru mantojumam, jo tā sabiedrība, par kādu mūs pārveido pat dzimumu līmenī, vairs nebūs latviešu tauta.

Dievs, svētī tos dažus latviešus, kas vēl neesam sātanisti, kas vēl esam cilvēki un kas vēl ar karstu asinsgribu gribam izglābt savus bērnus.

Dziesminieks Kaspars Dimiters, 2016. gada 11. maijā, Latvijas izmirušajos laukos”.

 

Redakcijas piezīme: Ņemot vērā to, ka mikroblogošanas vietnē Twitter vairāki čivinātāji metušies vainot Puaro.lv izbijušā psihoterapeita Rudzīša it kā aplamāšanā, atgādinām, ka vārds “šarlatāns” latviešu valodā apzīmē cilvēku, kas, nebūdams lietpratējs kādā nozarē (parasti medicīnā), tajā darbojas nolūkā iegūt ko sev vēlamu, izmantojot citu cilvēku uzticību; arī blēdis, krāpnieks (LLVV, Zinātne, 1972-1996). Kā zināms, Latvijas Psihoterapeitu biedrība 2014.gada 3. decembrī lēma izslēgt Viesturu Rudzīti no biedrības un anulēt LPB psihoterapeita sertifikātu.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
tikai mieru
tikai mieru

Idioti un deģenerāti turpina savu Pirra uzvaras gājienu, yos, kurus nesaprot, pasaludinot par šarlatāniem.

Guntiņa.
Guntiņa.

Es nesaprotu,ko Kaspars mocās pārmetumos,kad ir tik vienkārši -uzrakstīt žēlabainu vēstulīti savam Krievijas elkam Putinam un lieta darīta,sakravāt mantas,ja tādas ir un uz plašo krievzemi atpakaļ neskatoties.Ar Dievu Kaspar!

Auseklītis
Auseklītis

Taktika sena kā mūžība,- nozākāt kādu personiski, pielīdzināt kaut kam citam un tā panākt sev vēlamo efektu,- “Šarlatānam …pievienojies…”,- tātad publika, saprotiet,- pats arī šarlatāns.
Līdzīgi savulaik Ausekļa zīmi, ko lepni nēsājām kā tautas vienotības apliecinājumu, pēkšņi “nez’, no kurienes” kāds sāka zaimot, un katru, kas izteica patiesi latviskas idejas, pārgudri smīnot, apsaukāja par “auseklīti.
Nedaudz pārsteidzoša taktikas izvēle tādam portālam kā Puaro.lv

Andrejs Bubinduss
Andrejs Bubinduss

Ņemot vērā to, ka mikroblogošanas vietnē Twitter vairāki čivinātāji metušies vainot Puaro.lv izbijušā psihoterapeita Rudzīša it kā aplamāšanā, atgādinām…. Atgādinu redakcijai, ka slēpt komentārus nav korekti, ja jau pieļauts komentēt. Vēl redakcijai jātgādina, ka liberālās sistēmas uzbrukumi zinošiem profesionāļiem sākās krietni sen pirms Rudzīša- un tieši psihologu tīrīšanā, piemērojoet tiem prefesijas aizliegumu, kuri balstījās un Rietumeiropas un Krievijas skolu, tā vietā bīdot jeņķu un britu surogātus. Tā kā es uzskatu, ka arī pret mani Latvijas Republikas kultūras iestādes vadītājs ir piemērojis profesijās aizliegumu, kurš nekādi nebija saistīts ar profesionalitātes apliecinājumu, bet bažām, ka esošie preofesionāļi ar mani neturēs konkurenci- bet… lasīt vēl »

Joriks
Joriks

Zināmā mērā Dimiteram piekrist var. Un ir ļoti žēl,ka tā saucamā “atmoda” rezultējusies kā latviešu tautas pašnāvība…Bet vai tad mums bija ļauta cita izvēle?
Atliek vien samierināties ar visu. Smejies vai raudi, 2/3 provinces skolas bāleliņu-klasesbiedru zuduši zilās tālēs kaut kur rietumos…Toties palikuši tikai trakie un(vai) alkāni:D Ja vien nav miruši…

U
U

Kāds Psihoterapeitu biedrībai sakars ar to vai kāds ir šarlatāns vai nav. Ja cilvēks ir mācījies un ieguvis attiecīgu izglītību, tad viņš nevar būt šarlatāns. Tādas biedrības var dibināt katrs otrais un saukt tās par oficiālām. Kā jau minēja – kādai spalvainai feministei laikam Rudzīts uz kāju spalvām uzkāpis.

ingus
ingus

Izskatās, ka aiz Rudzīša nomelnošanas stāv kāda sieviete, kurai sen nav ziedots :D