Sandra Sondore-Kukule pametusi ģimeni un mitinās TM Security kardināla dzīvoklī

Sandra Sondore-Kukule

Informācija par Zatlera reformu partijas un sabiedrības krējuma “dārgo beibi” Sandru Kukuli, par ko Puaro.lv rakstīja vēl pirms vēlēšanām, ir bagātinājusies ar plašiem un gana nozīmīgiem faktiem. Ģimenes saites starp Guntaru Kukulu un viņa sievu Sandru esot izirušas pilnībā.

Kā portālam Puaro.lv pavēstīja neoficiāli, bet droši un abiem Kukuliem pietuvinātu personu avoti, Valda Zatlera ilggadējā labā roka Sandra Sondore-Kukule – medijos dēvēta arī par valsts dārgo beibi – ir pametusi ģimeni un dzīvesvietu, kurā mitinājās kopā ar savu vīru Guntaru Kukulu.

Savas sadzīves un ikdienas gaitas viņa šobrīd risinot Mārtiņam Tenbergam piederošā dzīvoklī Rīgas centrā. Šajā dzīvoklī, kur apmetusies sabiedrības krējuma izsmalcinātā būtne, bieži iegriežoties arī pats apsardzes firmas TM Security līderis, kurš jau pazīstams kā bēdīgi slavenais Zatlera reformu partijas pietuvinātais biedrs jeb kardināls. Tas, protams, ir tikai loģiski – jo, visticamāk, Mārtiņš Sandrai īres naudu neprasa. Arī zinātāji teic, ka norēķināšanās notiekot nenaudā. Turklāt abiem taču kopīgs dzīvesredzējums – vienotās pārliecības stīgas ZRP rindās.

Tikmēr SIA „Laimavoti” īpašnieks, bijušais Rīgas mēra un iekšlietu ministra padomnieks Guntars Kukuls joprojām ļoti mīlot savu sievu un esot gluži vai ieslīdzis smagā depresijā un izmisumā, neziņā, kā atgūt savu dzīvesbiedri. Pašas Sandras bohēmiskā un liderīgā uzvedība draugu lokā pēdējā laikā gan norādot par ko citu, ne par atgriešanās iespēju.

Sandrai Sondorei-Kukulei ir 40 gadi. Tenbergs ir krietni jaunāks. Par Tenberga gaitām pirms iesaistīšanās Zatlergeitā joprojām varat lasīt šeit https://puaro.lv/lv/politikas-raksti/zatlera-kardinali
Puaro.lv jau rakstīja, ka ilggadējā Valsts prezidenta padomniece likumdošanas jautājumos, apburošā Sandra Sondore-Kukule vienmēr izcēlusies ar savām pārvērtībām – ar prestižo izskatu, izkopto stilu un dārgajām rotaslietām. Katram publiskam pasākumam tika šūdināta speciāli šim notikumam paredzēta kleita vai kostīms.

Simpātisko Zatlera pelēko kardinālu Tenbergu slavina kā vīrieti, kurš nedzer un nesmēķē, katru rītu skrien krosu, peld pāri Lielupei, nebaidās no “sliktajiem vīriem”, “māk kārtot lietas” utt., tātad teju vai Breds Pits, Brūss Villiss, Eštons Kačers un Kianu Rīvzs vienā personā – kura sieviete gan tādam spētu pretoties? Tenbergs bijis alkohola magnāta Donāta Vaitaiša miesassargs, strādājis Saeimas un Valsts prezidenta drošības dienestā, bijis arī  Vairas Vīķes-Freibergas miesassargs, vēlāk izveidojis pats savu apsardzes kompāniju.

 

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar