Rīgas mēra amatu iekārojis arī bijušais prezidents Bērziņš

Bērziņš

Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) Rīgas domes vēlēšanās pēc mēra amata kandidāta Armanda Krauzes otro numuru sarakstā atvēlējusi bijušajam Valsts prezidentam Andrim Bērziņam. To Latvijas Televīzijai apstiprinājis ZZS Saeimas frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis.

Bērziņš devis savu piekrišanu kandidēšanai un plānots, ka partija savu sarakstu iesniegs piektdien. Par to ziņo portāls lsm.lv.

 

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
atis
atis

Varbūt gājis runas kursos un tagad varēs kādu teikumu daudz maz sakarīgi pateikt.

Akebona
Akebona

Man kaukā vairāk izskatās ka nevis iekārojis, bet vienkārši izlīdz lai kāds tipa takā mēģinātu konkurēt – tā izklausās daudz ticamāka versija..

Juļa
Juļa

Nekas, ka godkārīgums. Galvenais, lai nav Ušakovs ar savu krāpējbandu, kur cilvēki tiek psiholoģiski apmācīti manipulatīvi runāt un čakarēt normāli domājošos. Par esošo RD domes darbu – tā ir ES fondu nauda, kas plūst lielos apjomos. Iepriekšējo mēru laikā tāda nebija. Tādēļ arī varēja likties zinis. Plus vēl izmantojot iepriekšējo gadu uzkrātās finansiālās rezerves. Nevajadzētu aizmirst, ka Rīgai tagad ir krietni vairāk kredītu kā pirms Ušakova. Sociālisms ir tikmēr kamēr ir sveša nauda. Tādēļ, lūdzu, nemelojiet par ‘izcilo darbu’. Kurš arī nav izcils… Redzot kāda miskaste ir sabiedriskais, cik gļēvs bija mērs Zolitūdes lietā un cik švaka ir Barona iela..… lasīt vēl »

Daddy
Daddy

Daži cilvēki ir tik neticami godgārīgi, ka nespēj mierīgi nosēdēt mājā pat tad, kad tas būtu bijis prāta darbs.