Putina bijusī sieva pēc šķiršanās divreiz mainījusi uzvārdu

Putina bijusī sieva Ludmila

Krievijas prezidenta Putina bijusī sieva Ludmila pēc šķiršanās vispirms atteicās no vīra uzvārda un pārgāja savā pirmslaulību uzvārdā, bet pēc tam, visticamāk, apprecējusies, vēsta laikraksts „Sobesednik”.

Ludmila Putina pēc šķiršanās 2014.gadā pārgāja savā pirmslaulību uzvārdā, kļūdama par Škrebnevu (Шкребнева). Tas noprotams no uzņēmuma „Interjerseviss” (Интерьерсервис”) dibināšanas dokumentiem, kuru ilgu laiku vadīja Ludmilas jaunākā māsa Olga Comajeva (Ольга Цомаева). Kā vienīgā uzņēmuma dibinātāja kopš 2014.gada 17.septembra tiek norādīta Ludmila Škrebneva.

Taču par to, ka Putina bijusī sieva mainījusi arī šo uzvārdu, liecina izraksts no Iedzīvotāju reģistra (Росреестр) par 139 kvadrātmetrus plašo dzīvokli Pēterburgā, kas Vladimiram Putinam tika piešķirts 1995.gadā.

Kopš 1998.gada kā dzīvokļa īpašniece tiek norādīta Ludmilas māte Jekaterina Škrebneva. 2015.gada jūlijā dzīvokli mantojumā saņēma Putina bijušās sievas māsa. Taču septembrī par dzīvokļa īpašnieci kļuva Ludmila Očeretnaja, kuras vārds un tēvavārds, dzimšanas datums un vieta ir identiski ar Putina bijušās sievas personas datiem.

Šī gada 25.janvārī Krievijas Federācijas Korupcijas apkarošanas fonda amatpersona Georgijs Alburovs blogā norādījis, ka organizācija apstiprina šo informāciju. „Mēs visu esam vairākkārt rūpīgi pārbaudījuši, vertificējuši, atkārtoti pieprasījuši visa veida izziņas un visu apstiprinām,” — viņš norāda.

 

Putina bijusī sieva

 

Vai Ludmila Putina atkal apprecējusies?

Laikraksts „Sobesednik” (Собеседник) apgalvo, ka Ludmila Putina uzvārdu mainījusi, jo apprecējusies ar 37 gadus veco Krievijas “Starppersonu komunikāciju attīstības centra” (Центр развития межличностных коммуникаций) vadītāju Artūru Očeretnuju (attēlā). Oficiāli gan šī informācija nav apstiprināta. Artūrs Očeretnijs to komentēt atteicies.

Krievijas prezidenta Vladimira Putina bijusī sieva jau pirms tam ilgu laiku atbalstījusi „Starppersonu komunikāciju attīstības centru”. Piemēram, pēdējoreiz viņa manīta 2014.gada aprīlī Gorkija literārās prēmijas pasniegšanas sarīkojumā. Prēmijas dibinātājs ir “Starppersonu komunikāciju attīstības centra” meitas uzņēmums izdevniecības nams „Literaturnaja učoba” („Литературная учеба”).

Pase Ludmilai Očeretnajai izsniegta 2015.gada 2.februārī Maskavas Federālā migrācijas dienesta pārvaldē, nevis pasu nodaļā, kā tas parasti notiek. Laikraksts „Sobesednik” (Собеседник) nenorāda šīs informācijas avotu un šo ziņu neviens oficiāli ne apstiprina, ne noliedz.

 

Putina bijusī sieva

 

Kāpēc Vladimirs Putins un Ludmila šķīra laulību

Vladimirs un Ludmila Putini par šķiršanos paziņoja 2013.gada 6.jūnijā kopīga teātra apmeklējuma laikā. Putins paskaidroja, ka ar sievu praktiski netiekas. Savukārt Ludmila Putina piebilda, ka katram no viņiem ir izveidojusies „sava dzīve”. Krievijas prezidents tautai apsolīja, ka abi paliks tuvi draugi arī pēc šķiršanās.

„Esmu ļoti pateicīga, ka viņš vēl joprojām atbalsta gan mani, gan bērnus. Viņš ļoti rūpējas par bērniem, un bērni to vienmēr ir jutuši”, — toreiz teica Krievijas prezidenta sieva. „Ludmila ir stāvējusi sardzē astoņus, nu jau pat deviņus gadus”, — uz to atbildēja Krievijas prezidents. „Šī ir civilizēta šķiršanās, jā, var teikt arī tā”, teica Ludmila. 2014.gada aprīlī Kremlis oficiāli paziņoja, ka „šķiršanās ir notikusi”.

 

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

 

Avots: Snob

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar